Matkapuhelin: 040 652 8862 ann-marie.mustakallio@op.fi

Ann-Marie Mustakallio

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, MBA
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Liiketalouden maisteri (MBA), ylempi kiinteistönvälittäjä (YKV), laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja laillistettu vuokravälittäjä (LVV).
Matkapuhelin: 040 652 8862 ann-marie.mustakallio@op.fi

Alalla olen toiminut vuodesta 2006 ja kokemusta on sekä välitystoimistoista että monesta rakennusliikkeestä, joissa olen toiminut asuntomyynnin ja -markkinoinnin vetäjänä uudisasuntojen parissa.

Olen Ann-Marie Mustakallio OP Koti Uusimaalta. Toimin kiinteistönvälittäjänä koko Länsi-Uudellamaalla. Olen tehnyt pitkän uran markkinoinnin ja mainonnan maailmassa, mistä kiinnostukseni johdatti minut kiinteistönvälityksen ja asuntojen myynnin pariin toistakymmentä vuotta sitten.

Tällä alalla olen kartuttanut kokemusta ja laajentanut näkemystä työskentelemällä sekä välitystoimistoissa että rakennusliikkeissä. Olen ollut paljon tekemisissä uudiskohteiden ja -rakentamisen parissa mutta rakastan pureutua haasteellisempienkin kiinteistökokonaisuuksien myyntiin.

Hyvä kiinteistönvälittäjä toimii aina asiakkaan parhaaksi. Hän on luonnollisestikin ammattilainen mutta osaa kysyä ja ottaa selvää paremmin tietäviltä. Asuntokaupoissa puhutaan aina isoista rahoista. Hyvä välittäjä kykenee ajamaan oikeudenmukaisesti sekä myyjän että ostajan etua.

Tässä työssä parasta on, kun voi olla toteuttamassa asiakkaiden unelmia.

Minulle tärkeätä on se, että asiakas kokee saavansa hyvää palvelua ja löytää hyvän kodin. Toimin rehellisesti ja vaalin syntynyttä luottamusta yhteistyössä. Empaattisena ja elämää jo monelta kantilta nähneenä, olen taitava kuuntelija ja näen vaivaa, jotta asiakkaani toiveet ja tavoitteet täyttyvät.

Vapaa-ajallani minut voi bongata Nummelan lentokentältä purjelennon parista. Haasteellisen harrastukseni vastapainoksi viihdyn myös maanläheisimmissä tunnelmissa puutarhatöissä hääräten ja kasvihuoneessani kykkien.

Ota yhteyttä, niin tutustutaan ja laitetaan homma lentoon!

NummelaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Vihdintie 3 03100 NUMMELA

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Nummela, Vihti -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Ann-Marie Mustakallio
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, MBA
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.