Westendintie 93 D, Westend, Espoo

Velaton myyntihinta 479 000 € Myyntihinta: 479 000 €
Käyttöönottovuosi 1983
Pinta-ala
91 m2
4h + k + kph + s + wc + parv (yj 4h + k + s)

Tilava kerrostalokoti Westendissä!

Westend viihtyisä ja haluttu asuinalue, vehreyden keskellä, mutta kuitenkin vain lyhyen matkan päässä Tapiolan kaikista palveluista. Sijainti on ihanteellinen perheille, lähellä on kouluja, päiväkoteja ja upeita ulkoilumaastoja. Lisäksi hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustaan, mikä tekee päivittäisestä liikkumisesta vaivatonta.

Valoisa läpitalon toisen kerroksen huoneisto sijaitsee hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Kaunis, tilava valkoinen avokeittiö on ehdottomasti kodin sydän. Olohuone on avara ja tilantuntua lisää lasitettu parveke, jonka puistomaiset näkymät ovat todella levolliset. Saunallisessa kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille ja lisäksi kodista löytyy myös erillinen wc. Kolme kivan kokoista makuuhuonetta, huoneet ovat valoisia ja jokaisessa huoneessa hyvin säilytystilaa. Tässä kodissa arki on sujuvaa.

Tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän modernia asumista ja luonnonrauhaa, tehden siitä ihanteellisen valinnan perheelle, joka arvostaa tilaa, mukavuutta ja hyviä palveluita.

Tule tutustumaan uuteen kotiisi paikan päälle - tehdään yhdessä haaveistasi totta!

Ota yhteyttä: Marianne Haarakangas Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT 0400 759606 marianne.haarakangas@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    580817
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Westendintie 93 D, 02160 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + kph + s + wc + parv (yj 4h + k + s)
    Asuinpinta-ala
    91 m2
    Kokonaispinta-ala
    91 m2
    Käyttöönottovuosi
    1983
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    pihalle, etelä-pohjoinen
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    479 000,00 €
    Neliöhinta
    5 263,74 €
    Hoitovastike
    436,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    436,80 €/kk

    Autokatospaikka 13 €, latausmaksu 20 € rahoitusvastike 0,47 €/m2 1.7.2024 alkaen

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: parkettilattia, seinät ja katto maalattu. Olohuone: parkettilattia, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 1: parkettilattia, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 2: parkettilattia, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 3: parkettilattia, seinät ja katto maalattu. Sauna: laattalattia, seinät ja katto paneli. Kylpyhuone: laattalattia, kaakeliseinät ja katto paneli. Eteinen: parkettilattia, seinät ja katto maalattu. Wc: laattalattia, kaakeliseinät ja katto panel.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As Oy Westendintie 93
    Isännöitsijä
    Isännöitijäntsto H & J Viiala/ Espoon Helvi Oy, Jaakko Viiala
    Kiinteistönhuolto
    Talonmies
    Asuinhuoneistoja
    60
    Taloyhtiössä on
    Urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, varastotila, irtaimistovarastot, kaapelitv -ja Netti 10M/10M DNA

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    voimassa 22.12.2025

    Tehdyt korjaukset

    2023: Julkisivujen välitaulujen huoltomaalaus, sokkeleiden vierustojen täytöt. 2022: B-rapun sisäänkäynnin muutostyöt, julkisivujen elementtisaumojen uusinta. 2021: Hankittu uusia pyöräkatoksia, C, D ja I rappujen edustojen muutostyöt, hankittu autojen lataukseen 5kpl Echargie latauslaitteita. 2020: Piha-alueen valaistuksen parannus, lukitusten uusinta ja koodilukkojen asennus. 2019: Katon kuntotarkastuksen mukaiset korjaukset. 2018: Porrashuoneiden sisäseinien maalaus, akustolevyjen vaihtaminen. 2016: Pysty-, haara- ja pohjaviemäreiden pesu. Kuntoarvio. 2015: Parvekkeiden kunnostus (laattojen kunnostus, kaiteiden uusiminen, lasittaminen, puupintojen huoltomaalaus ja terassiparvekkeiden puulattioiden uusiminen), patteriverkoston lämmönsäätö. 2013: Ilmanvaihtokanaviston puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö. 2011: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2009: Ilmanvaihtokanaviston puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö. Talojen välisten vesi- ja lämpöjohtojen uusiminen. 2007: Kuntoarvio, parvekkeiden kuntotutkimus, ulkopuolisten lämpö- ja vesijohtojen kuntotutkimus. 2005: Vesikattojen kunnostus. 2002: Pihapainaumien korjauksia. Lämpöjohtoverkoston linja- ja patteriventtiilien uusiminen. 2001: Kaukolämpökeskuksen uusiminen. Piha-alueen painaumien kartoitus ja korjaussuunnitelma. 2000: porraskäytävien sisäseinien maalaus. 1999: Elementtisaumojen uusiminen. 1998: Kylpyhuoneiden ja alapohjarakenteiden tarkastus.. Asunnon remontit: Remontti loka-marraskuu 2018: makuuhuoneiden seinäpinnat maalattu ja kahteen pienempään makuuhuoneeseen vaihdettu liukuovikaapit, eteisen liukuovikaappi uusittu, eteisen, olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön parketti uusittu ja seinäpinnat maalattu, väliovet uusittu. Keittiö: kevyt väliseinä keittiössä purettu ja tilalle asennettu niemeke, keittiön ylä- ja alakaapit vaihdettu, keittiön allas ja hana uusittu. Integroitu liesi, uuni ja liesituuletin uusittu. Integroitu jääkaappi pakastin uusittu. WC: erillinen wc, maalattu, yksi seinä koristepinnoitettu, wc istuin ja allas uusittu. Ylä- ja alakaapit uusittu. Kylpyhuone: kylpyhuoneessa välikatto uusittu. Keittiöön johtava ovi suljettu ja eristetty. Ylä- ja alakaapit uusittu. Pesuallas ja hana uusittu. Sauna: vanha sauna kokonaan purettu, höyrysulku uusittu, seinäpanelointi, lauteet ja kiuas uusittu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    PTS 2024-2028.: ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö 2024. Pohja- ja tonttiviemäreissä havaittujen painaumien ja vikojen korjaus 2024. Huoneistokohtaisten palovaroittimien asennus 2024-2025. Huoneistoviemäreiden pesu ja kuvaus 2024. Kiinteistön kuntarvion päivitys 2026. Mahdollisten uusien energiaratkaisujen toteutus (Maalämpö, poistoilmanlämmöntalteenotto, aurinkopaneelit )2025-2028. Huolto- ja ylläpitokorjauksia tarpeen mukaan 2024-2028. Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    10 607 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki kaavaosasto 09 816 21

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Alepa Westend n. 550m, k-Market Sorsakivi n. 800m, Tapiolan palvelut n, 2,7 km. Koulut: Westendinpuiston koulu n. 550m, Toppelundin koulu n. 900m. Päiväkoti: Westendinpuiston päiväkoti n.290m useita muita päiväkoteja alueella. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n, 50m, metro tapiola n. 2 km

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Arkadiankatu 23, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!