Katso arvio kotisi hinnasta

OP Kodin hintalaskurilla saat alustavan hinta-arvion siitä mille välillä velaton hinta todennäköisesti asettuu. Pyydä aina myös kiinteistönvälittäjä käymään. OP Kodin kiinteistönvälittäjät ovat paikallisen markkinatilanteen asiantuntijoita, ja he antavat arvion juuri sinun asuntosi myyntiajasta ja -hinnasta.

Katso arvio

Pyydä aina myös kiinteistönvälittäjä käymään. OP Kodin kiinteistönvälittäjät ovat paikallisen markkinatilanteen asiantuntijoita, ja he antavat arvion juuri sinun kotisi myyntiajasta ja -hinnasta.

Miten hinta-arviolaskuri toimii?

  • Pohjautuu alueen hintaseurantatietoihin, annettuihin tietoihin asunnon koosta, sijainnista, huoneiden määrästä ja talon iästä.
  • OP Kodin hintalaskuri muodostaa alustavan hinta-arvion, mille välille velaton hinta asuinalueella todennäköisesti asettuu.

Voinko luottaa saamaani hinta-arvioon?

  • Yksittäisen asunnon arvioon liittyy aina epävarmuutta. Näin on erityisesti, jos myytyjen asuntojen hinnoissa on suurta vaihtelua alueella tai kauppaa on käyty hyvin vähän.
  • Pyydä aina myös kiinteistönvälittäjä käymään. OP Kodin kiinteistönvälittäjät ovat paikallisen markkinatilanteen asiantuntijoita, ja he antavat arvion juuri sinun kotisi myyntiajasta ja -hinnasta.