Tervahaudantie 34, Yövilä, Siuntio

Velaton myyntihinta 289 000 € Myyntihinta: 289 000 €
Käyttöönottovuosi 1992
Pinta-ala
151 m2
4h, k, s, 2 kph, 2 wc, khh, tkh, pukuh

Siuntion Kahvimaalla luonnon helmassa sijaitsee tämä näyttävä kaksikerroksinen omakotitalo, joka tarjoaa reilut tilat isollekin perheelle. Yli puolen hehtaarin aurinkoisella tontilla viihtyvät niin lapset, aikuiset kuin rakkaat lemmikitkin. Sijainti on mitä mainioin, sillä Helsinkiin ajaa puolessa tunnissa ja Nummelaan vajaassa vartissa. Ja mikäpä on autoillessa, kun on lämmin autotalli kahdelle autolle!

Etupihalta on käynti talon yläkertaan, mistä löytyy upea, vasta laajennettu keittiö, juhlavan kokoinen olohuone, kolme makuuhuonetta ja pieni kylpyhuone. Olohuoneen yhteydessä olevasta ruokailutilasta pääsee katetulle parvekkeelle tiluksia ihailemaan. Alakerrassa on viihtyisä takkahuone, saunaosasto, erillinen wc, kodinhoitohuone, iso vaatehuone ja bonuksena kotiteatteri, jonka saa helposti pimennettyä tunnelmallisia leffailtoja varten. Ja täällähän saa huoletta laittaa subbarin tutisemaan! Talon pesutiloissa ja muuallakin on käytetty runsaasti kaunista luonnonkiveä, mikä tekee tästä kodista todella uniikin. Alakerrasta on käynti hulppean kokoiselle terassille, joka on osin katettu. Täydellinen ympäristö grillaukseen ja chillaukseen säällä kuin säällä siis!

Talon teknisistä tiedoista mainittakoon oma porakaivo, aurinkopaneelit sekä koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. Lämmitys hoituu pääosin sähköisellä lattialämmityksellä ja lisäksi on kaksi varaavaa takkaa sekä ilmalämpöpumppu. Autotalleissa on patterilämmitys ja tallien takaa löytyy sekä kylmä että lämmin varastotila.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi. Välittäjän kautta saat myös kilpailukykyiset rahoitus- ja vakuutustarjoukset.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    580808
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Tervahaudantie 34, 03150 HUHMARI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s, 2 kph, 2 wc, khh, tkh, pukuh
    Asuinpinta-ala
    151 m2
    Huoneistoala on rakennuspiirustusten mukaan 143,1 m2 ja keittiötä on laajennettu n. 7 m2 verran. Kerrosala on rakennuspiirustusten mukaan 186,6 m2 ja DVV:n rakennustietojen mukaan 183 m2.
    Kokonaispinta-ala
    203 m2
    Käyttöönottovuosi
    1992
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    289 000,00 €
    Kiinteistövero
    545,40 € (2024)

    Lämmitys: polttopuut, sähkö. Sähkö: arvio vuosikulutuksesta 17000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: sakokaivojen tyhjennys 2 krt/v, maksu n. 115 €/kerta. Puhtaanapito: Roskismaksut n. 80 €/vuosi. Tiemaksut: n. 370 €/vuosi (määräytyy auraustarpeen mukaan). Kiinteistövero: 545,40 € (2024). . Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Nykyinen omistaja on lämmittänyt ahkerasti puilla ja sisälämpötila on pidetty talvisin viileänä, jopa alle + 15 asteen.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin (2 kpl, 2020), erillisuuni (pyrolyysi, 2020), induktioliesi (2020), liesikupu, liesituuletin (suodattava), astianpesukone (2020), kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc (1 kpl, uusittu 2020), suihku (3 kpl), suihkuseinä (yläkerrassa), peilikaappi (molemmissa kph:issa), allaskaappi (molemmissa kph:issa), pesukoneliitäntä (khh, pukuhuoneessa lisäksi varaus), lattialämmitys (saunan osalta ei varmuutta), kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, 2 varastoa at:n takana (kylmä ja lämmin)

    Materiaalit

    Keittiö: laattalattia, seinät tapetoitu. Olohuone: parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 3: laminaatti, seinät tapetoitu. Kodinhoitohuone: laattalattia, kiviseinät (myös pukuh). Sauna: lattiassa luonnonkivilaatoitus, seinät paneloitu, osin luonnonkiveä. Kylpyhuone: luonnonkivilaatoitus. Eteinen: parketti, tuulikaapissa laattalattia. Wc: laatoitettu. Kotiteatteri, vh: tammiparketti, seinät maalattu. Takkahuone: laattalattia, seinät paneloitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Lattialämmitys alakerrassa (pihan puoli), keittiössä ja kylpyhuoneissa. Lattialämmitys osin epäkunnossa, tarkistettava huoneittain. ILP yläkerrassa. Varaava takka molemmissa kerroksissa. Sähköpatterit tiloissa, joissa ei ole lattialämmitystä.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto alakerrassa.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2020 keittiön laajennus, pintaremonttia asunnossa, yläk. kph:n allaskalusteet ja alakerran wc:n kaikki kalusteet uusittu, saunan pintakäsittely, kahden mh:n väliseinä rakennettu (oli aiemmin purettu), alakertaan uusi ikkuna (pukuh), ikkunapellitykset ja peitelistat, khh:n oven kynnyspelti, alakertaan lisätty pistorasioita, pihan parannus 2022 valokate, alakertaan uusittu väliovia, porraskaiteet 2023 kasvihuone, katon huolto/korjaus ja pinnoitus, aurinkopaneelit, alakerran takka, khh:n iv- ja vesiputket

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,5 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Yleiskaava, Rakennuslupa 1991. Yleiskaava. Kiinteistöllä kaavamerkintä A = erillispientalojen alue. Alueella voidaan rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa. Siuntion kunta
    Rakennusoikeus
    512 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Rakennuspaikan kokonaiskerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Ks. lisätiedot Siuntion rakennusjärjestyksestä ja myyntiesitteeltä. Käytetty rakennusoikeus on arvio, ja jäljellä oleva rakennusoikeus tulee tarkistaa Siuntion rakennusvalvonnasta ennen rakennushankkeeseen ryhtymistä.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Porakaivo.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Vettä riittää, laatua ei ole tutkittu.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Mustille vesille umpisäiliö, harmaille vesille saostuskaivot ja imeytyskenttä.
    Jätevesihuolto
    Saostuskaivo, maahanimeyttämö.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakaupat Nummelassa (9,5 km) ja Veikkolassa (13 km), posti Nummelassa, kirjasto Nummelassa, terveysasema Nummelassa ja Siuntiossa. Koulut: Huhmarnummen koulu (6 km), Siuntiossa (20 km). Päiväkoti: Huhmarnummen päiväkoti (6 km). Liikenneyhteydet: Bussi kulkee Vanhaa Turuntietä (5 km pysäkille)

    Lisätiedot

    Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 3 % kauppahinnasta ja vastaa lainhuudon hakemisesta. Kunnan etuosto-oikeus, koska kiinteistön pinta-ala on yli 0,5 ha. Kiinteistöön kohdistuvat kiinnitykset 333.600 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!