Kaikki kerralla asunnonvaihtoon

OP Ryhmästä saat kaikki asunnon vaihtajan tärkeimmät palvelut yhdestä paikasta: OP Kodin kiinteistönvälityksen lisäksi osuuspankin asuntolainan ja pankkipalvelut, säästämisen ja sijoittamisen palvelut sekä Pohjolan vakuutukset. Tehtävämme on tuottaa hyötyä omistaja-asiakkaillemme, sillä olemme asiakkaidemme omistama yritys.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat asuntolainastasi OP-bonuksia, joita käytetään mm. OP Kodin palkkioihin. OP-bonuksia käytetään joko osittain tai kokonaan riippuen siitä, paljonko kertyneitä OP-bonuksia on käytettävissä. OP-bonuksia käytetään esim. välityspalkkioon, arviointipalkkioon, vuokrattavan asunnon toimeksiantopalkkioon ja OP Kodin asuntokaupan yhteydessä tehtävien kauppakirjojen palkkioon.

Valitse asunnonvaihdon kumppaniksi OP

Asuntolainahakemus vaivattomasti verkossa

Asuntolainahakemus vaivattomasti verkossa

Hae osuuspankin asuntolainaa kätevästi verkossa ja allekirjoita sopimukset sähköisesti.

Lue lisää

Asiantuntija avuksesi kodin myyntiin

Asiantuntija avuksesi kodin myyntiin

Kun haluat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin myymään vanha asuntosi, ota meihin yhteyttä.

Tilaa arviointikäynti

Digitaalinen edelläkävijä

Digitaalinen edelläkävijä

Digitaalisten palveluidemme ansiosta voit hoitaa sekä lainaneuvottelut että asunnon myynnin ja kaupantekotilaisuuden missä vain ja silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Tutustu digitaaliseen asuntokauppaan

Rahanarvoisia etuja

Omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia

Omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat asuntolainastasi jopa satojen eurojen arvosta OP-bonuksia, joilla voidaan kuitata esimerkiksi OP Kodin välityspalkkioita tai vakuutuksia ja palvelumaksuja.

Hyödy OP-bonuksistasi

Hyödy OP-bonuksistasi

OP-bonuksia käytetään mm. OP Kodin välityspalkkioon, arviointipalkkioon, vuokrattavan asunnon toimeksiantopalkkioon ja OP Kodin asuntokaupan yhteydessä tehtävien kauppakirjojen palkkioon.

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana pääset etujoukoissa hyödyntämään oman osuuspankkisi paikallisia kumppanietuja ja kaikille omistaja-asiakkaille suunnattuja, valtakunnallisia etuja ympäri Suomen. Edut löydät OP-mobiilissa.