Laaksonpohjantie 13 A, Laaksolahti, Espoo

Velaton myyntihinta 315 000 € Myyntihinta: 315 000 €
Käyttöönottovuosi 1986
Pinta-ala
102 m2
3h, k, khh, kph, 2xwc

Upea, kaikkiaan 102 neliöinen koti Espoon Laaksolahdessa odottaa uusia asukkaitaan.

Tämä kodikas erillistalo omaa toimivan pohjaratkaisun yhdessä tasossa ja sopii täydellisesti niin perheille, kuin myös muuten vaan tilaa kaipaavalle. Kodin kaikki pinnat, kalusteet, kodinkoneet ja talotekniikkaa on uusittu. Kodin pinnat ovat vaaleansävyiset ja koti on helppo sisustaa omaa tyyliin sopivaksi.

Pieni etupiha, erittäin valoisa ja avara olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, tilava kodinhoitohuone, kylpyhuone ja erillis-wc sekä tuulikaappi talon molemmilta sivuilla.

Autolle löytyy paikka takapihan, alakerran lämpimästä autotallista ja sen yhteydestä tilava varasto tai halutessasi puuhastelutilaa. Asunnon yhteydessä myytävän autotalliosakkeen hinta on 15.000 euroa.

Kodin lämmitysmuotona on sähkölämmitys. Taloon on asennettu ilmalämpöpumppu, joka tukee lämmityksessä talvisin ja viilentää asunnon kesäisin.

Etupiha on nyt nurmella, joka mahdollistaa istuttamaan omannäköisiä istutuksia taikka pitämään nykyisellään helppohoitoisena. Takapihan puolelta alakerrasta löytyy myös yhtiön yhteinen varasto, josta löydät pihan hoitoon tarvittaessa ruohonleikkurin ja muun tarvittavan.

Kun etsitte uutta kotia ja haaveilette omakotitalosta, tätä kannattaa tulla katsomaan. Asunto Oy Espoon Laaksonpohjantie 13 on omalla kauniilla tontilla ja yhtiössä on pari- ja erillistaloja.

Sijainti on ihanteellinen, Laaksolahden alueella on paljon pientaloja ja lähettyviltä löytyvät niin koulut kuin päiväkoditkin ja ruokakauppakin on lähellä. Myös kulkuyhteydet toimivat niin julkisilla kuin omallakin kulkupelillä.

Kiinnostuitko tästä kivasta kodista? Tähän kannattaa ehdottomasti tutustua. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely!

Lisätietoja ja esittelyt: Anneli Heikkinen, OP Koti Uusimaa Oy LKV, puh. 050 475 5384, anneli.heikkinen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    581247
    Kohdetyyppi
    Erillistalo
    Osoite
    Laaksonpohjantie 13 A, 02730 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, khh, kph, 2xwc
    Asuinpinta-ala
    102 m2
    Kokonaispinta-ala
    102 m2
    Käyttöönottovuosi
    1986
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Keittiö, kodinhoitohuone ja makuuhuoneet länteen taloyhtiön piha-alueelle, olohuoneesta ikkunat pohjoiseen, itään ja etelään omalle piha-alueelle, Laaksonpohjantielle, puistomaiset, vehreät näkymät.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    315 000,00 €
    Neliöhinta
    3 088,24 €
    Hoitovastike
    320,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    320,00 €/kk

    Asunnon myynnin yhteydessä myydään erillinen autotalli/varasto-osake (osakenumero 400-416). AP12, hinta 15.000 euroa. Autotalli/varasto hoitovastike on 42,50 €/kk. Korjaushankkeet, joiden kustannuksia ei voida kattaa hoitovastikkeella, rahoitetaan ylimääräisillä hoitovastikkeilla. Vesimaksut ja autotallien sähkömaksut peritään huoneistokohtaisten mittarilukemien mukaan.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi Gram, integroitu, induktioliesi Gram, liesituuletin, astianpesukone Gram, kaapistot, kiinteät valaisimet led-valaisimet; työtaso ja katto.

    Pesutilat

    Erillinen wc, suihku, suihkuseinä taittuvat, matta, lasiovet, peilikaappi kylpyhuone ja wc, allaskaappi kylpyhuone ja wc, pesukoneliitäntä kodinhoitohuone, lattialämmitys kylpyhuone ja wc, kiinteät valaisimet led-valaisimet.

    Säilytystilat

    Autotalli/varasto

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät maalattu, lattia laminaatti. Olohuone: Seinät maalattu, lattia laminaatti. Makuuhuone 1: Seinät maalattu, lattia laminaatti. Makuuhuone 2: Seinät maalattu, lattia laminaatti. Kodinhoitohuone: Seinät maalattu, lattia laatta. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: Seinät maalattu, lattia laminaatti. Wc: Seinät ja lattia laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Espoon Laaksonpohjantie 13
    Isännöitsijä
    Hannu Tuomisto, 040 527 6913, hannujtuomisto@gmail.com
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    9
    Autopaikat
    9 kpl, 9 kpl
    Taloyhtiössä on
    Urheiluvälinevarasto, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, tietoliikenneyhteys (puhelinverkko)

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Asuintilat varustettu sähköpatterein, märkätilat (kph, wc) varustettu sähköisellä lattialämmityksellä. Lisälämmittiminä ulkoilmalämpöpumppu. Lämmin käyttövesi tuotetaan lämminvesivaraajassa (sähkövastus).
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo-ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla, 2 kpl Vallox 96MV -ilmanvaihtokoneet.
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-Konsultit Oy, Ville Sipola, myönnetty 7.5.2024 ja voimassa 7.5.2034 asti.

    Tehdyt korjaukset

    2023 ilmastointikoneiden uusiminen, ikkunoiden ja ulko-ovien tiivistys, samentuneiden ikkunoiden uusiminen (D1,D2), lämminvesivaraajien uusiminen (D2, A3+A4), 2022 viemäriputkistojen huuhtelu ja kuvaus, lämminvesivaraajien uusiminen, ikkunoiden kuntotarkastus, 2021 A-talojen terassin korjaus, 2020 kosteusvauriokorjaukset, salaojien tarkastus, 2019 A,B- ja E-talojen kattojen pinnoitus, autotallien vastaisten puuaitojen ja -seinien uusiminen, huoneiston B kosteusvaurion korjaus, C-, D- ja E- talojen kosteus- ja sisäilmatutkimukset, 2018 C- ja D-talojen kattojen pinnoitus, A-talojen terassin pinnoitus, 2017 autotallin ovien uusiminen, ilmastoinnin huolto ja ilmastointilaitteiden tarkistus, 2016 toimistotalojen sokkelit, terassit ja portaat, 2015 sadevesijärjestelmän uusiminen (sadevesiviemäröinti, vesikourujen ja syöksytorvien uusiminen), 2013 A-talojen sadevesiviemäröinnin ja vesieristyksen korjaus, 2012 salaojien tarkastus, puhdistus, korjaus, 2010 lämpöpatterien uusiminen. Asunnon remontit: Käyttötarkoituksen ja sisätilojen muutos kahdesta toimistosta yhdeksi asuinhuoneistoksi, v. 2023-2024. Väliseinä on purettu osin ja wc-tila laajennettu kylpyhuoneeksi. Taukotilat muutettu keittiö- ja kodinhoitohuoneeksi. Kodin pinnat, kaapistot, kodinkoneet ja talotekniikkaa uusittu em. remontissa.

    Suunnitellut korjaukset

    Ei päätettyjä.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Vuosina 2024 - 2028 putkiremontin kartoitus, latauspisteiden toteuttaminen, D1 ulkovaraston korjaus. Kunnossapitotarpeet päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 140 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki, Espoo-info, vaihde (09) 816 21

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikaupat K-Market noin 750 metriä, S-Market 1,5 km, Alepa 1,7 km, Sellon kauppakeskus 4,6 km. Koulut: Jupperin, Lähderannan koulu. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja. Laaksolahden urheilupuisto 1,5 km, josta löytyy jäähalli, jalkapalloareena, tennis-sulkapallohalli. Laaksolahden uimaranta 1,5 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkille 300 m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!