Myyjän palvelu kertoo sinulle jatkuvasti ajantasaista tietoa asuntosi myynnistä. Palvelusta näet asuntosi myynti-ilmoituksen katsojamäärät ja voit lukea asuntosi välittäjän kommentit pidetyistä asuntoesittelyistä. Lisäksi löydät palvelusta asuntosi myyntiesitteen sekä valokuvat.

Näin saat Myyjän palvelun käyttöösi

  1. Kun asunnostasi on tehty myyntitoimeksianto OP Kodin välittäjän kanssa, ja kohde on perustettu, saat sähköpostiisi kutsun Myyjän palveluun.

  2. Sähköpostissa on linkki rekisteröitymiseen, jossa luot OP-tunnuksesi.

  3. Tunnuksella pääset kirjautuman Myyjän palveluun.

Myyjän palvelua voit käyttää ainoastaan henkilöasiakkaana. Yrityksen tai kuolinpesän edustajana Myyjän palvelua ei voi käyttää.

Myyjän palvelu lyhyesti

Seuraa myynti-ilmoituksesi katsojamäärän kehitystä. Palvelusta näet yhteenlasketut kävijämäärät asuntoilmoituksellesi OP Kodissa, etuovi.com:ssa sekä Oikotie.fi:ssä.

Katso myynti-ilmoituksesi valokuvat asunnostasi ja tarkastele myyntiesitettä. Näet valokuvat ennen kuin ne julkaistaan myynti-ilmoituksessa.

Seuraa asuntonäyttöjen tilannetta. Saat tiedon sovituista näytöistä sekä infoa asuntoesittelyiden kävijämääristä. Välittäjäsi voi myös kirjoittaa avointa kommenttia asuntonäytöistä.