Asunnon myynti mielessä?

Hyvä suunnitelma, sujuva aikataulu. Kun on aika myydä asunto, ota meidät avuksi. Laadimme sinulle suunnitelman ja aikataulun, joilla kodin vaihtaminen on sujuvaa. Asunnonvaihdon eri vaiheet eli arviointi, esittelyt ja kaupat voidaan hoitaa myös etänä.

Lue lisää digitaalisesta asunnonvaihdosta

Luotettava arvio hinnasta. OP Koti on vuosittain välittäjänä tuhansissa asuntokaupoissa eri puolilla maata. Tunnemme markkinatilanteen ja myyntiajat. Saat meiltä markkinatietoon perustuvan hinta-arvion. Sen turvin uuden asunnon etsiminen ja rahoituksen järjestäminen on helppoa.

Lue lisää asunnon myyntihinnasta

Turvallinen ja onnistunut kauppa. Välittäjä huolehtii kaupan etenemisestä, vakuusjärjestelyistä ja sopimuksista. Voit esimerkiksi jaksottaa kaupan niin, että oman asuntosi ostaja maksaa ensin osan kauppahinnasta ja loput, kun asuntosi vapautuu.

Luotettava ja asiantunteva OP Koti

OP Koti on suomalaisten mieluisin valinta kiinteistönvälittäjäksi Taloustutkimuksen Suomi tänään 2021 -tutkimuksen mukaan. Saimme kaikista tutkituista kiinteistönvälitysliikkeistä parhaan kokonaisarvosanan. Eri osa-alueista parhaat arvosanat saimme luotettavuudesta, asiantuntevasta palvelusta, paikallisesta asiantuntemuksesta, aktiivisesta yhteydenpidosta, hinta-laatu-suhteesta, digitaalisista palveluista sekä mainonnan ja ilmoittelun näkyvyydestä.

Osana vakaata ja luotettavaa OP Ryhmää olemme tarjonneet asuntokauppaa jo vuosikymmenien ajan. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat etuja OP Kodin palveluista.

Myyntiverkostomme kattaa koko Suomen: 170 toimipaikkaa, 500 välittäjää ja op-koti.fi, jota hyödyntää kuukausittain 250 000 asunnoista kiinnostunutta sivustokävijää.

Näin saat asunnostasi parhaan hinnan

 Arvioimme

Arvioimme

Pyydä välittäjämme käymään, niin teemme tarkan hinta-arvion. Voit kokeilla laskea asuntosi arvon etukäteen näppärällä hinta-arviolaskurillamme, jonka arvio perustuu jo toteutuneisiin kauppoihin.

Kokeile hinta-arviolaskuria

Viimeistelemme

Viimeistelemme

Laitamme asuntosi tyylikkääseen myyntikuntoon. Tarjoamme paikkakuntakohtaisesti stailauspalvelut, ammattilaisvalokuvaajat, videoesittelyt ja virtuaalisen 360-näkymän asunnosta.

Tutustu stailauspalveluihin

Markkinoimme

Markkinoimme

Asuntoasi markkinoidaan tehokkaasti kaikkialla missä ostajatkin ovat: Oikotiellä ja Etuovessa, op-koti.fi:ssä, sosiaalisessa mediassa ja asuntoesittelyssä. Järjestämme asuntoon myös Etäesittelyitä, jolloin välimatkakaan ei ole esteenä tutustumiseen. Välittäjämme ovat myynnin ammattilaisia ja löytävät asunnollesi sopivan ostajan.

Myy asuntosi vaivattomasti

Pidämme yhteyttä

Me olemme sinuun säännöllisesti yhteydessä haluamallasi tavalla, puhelimella tai sähköpostilla.

Seuraa reaaliajassa

Voit myös itse seurata myyntitilannetta reaaliaikaisesti asunnon Myyjän palvelussa. Tarkastele myynti-ilmoituksesi kävijämäärää ja asuntonäytöissä käyneiden määrää sekä lue välittäjäsi kommentteja.

Tutustu Myyjän palveluun

Hoidamme puolestasi

Huolehdimme kaupantekoon liittyvistä dokumenteista ja paperityöstä. Varmistamme asuntokauppojesi sujuvan kaikkien ohjeiden ja säännösten mukaisesti sekä hyvää kauppatapaa kunnioittaen.