Asunnon myynti mielessä?

Hyvä suunnitelma, sujuva aikataulu. Kun on aika myydä asunto, ota meidät avuksi alusta asti. Tunnemme markkinatilanteen ja myyntiajat. Laadimme sinulle suunnitelman ja aikataulun, joilla kodin vaihtamisesta tulee sujuvaa.

Luotettava arvio hinnasta. OP Koti on vuosittain välittäjänä tuhansissa asuntokaupoissa eri puolilla maata. Saat meiltä vahvaan markkinatietoon perustuvan hinta-arvion. Sen turvin uuden asunnon etsiminen ja rahoituksen järjestäminen on helppoa.

Turvallinen ja onnistunut kauppa. Välittäjä huolehtii kaupan etenemisestä, vakuusjärjestelyistä ja sopimuksista. Voit esimerkiksi jaksottaa kaupan niin, että oman asuntosi ostaja maksaa ensin osan kauppahinnasta ja loput, kun asuntosi vapautuu.

Rahanarvoisia etuja

Luotettava ja laaja OP Koti. Osana vakaata ja luotettavaa OP:ta olemme tarjonneet asuntokauppaa jo vuosikymmenien ajan. Myyntiverkostomme kattaa koko Suomen: 170 toimipaikkaa, 500 välittäjää ja op-koti.fi, jota hyödyntää kuukausittain 250 000 asunnoista kiinnostunutta sivustokävijää.

Alennus välityspalkkiosta omistaja-asiakkaalle. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat OP Kodin välityspalkkiosta 250 euron alennuksen. Etu myönnetään neuvotellusta myynnin arvonlisäverollisesta OP Kodin välityspalkkiosta, ei kuitenkaan vähimmäispalkkiosta.

Näin saat asunnostasi parhaan hinnan

 Arvioimme

Arvioimme

Pyydä välittäjämme käymään, niin teemme tarkan hinta-arvion. Voit kokeilla laskea asuntosi arvon etukäteen näppärällä hinta-arviolaskurillamme, jonka arvio perustuu jo toteutuneisiin kauppoihin.

Kokeile hinta-arviolaskuria

Viimeistelemme

Viimeistelemme

Laitamme asuntosi tyylikkääseen myyntikuntoon. Tarjoamme paikkakuntakohtaisesti stailauspalvelut, ammattilaisvalokuvaajat, videoesittelyt ja virtuaalisen 360-näkymän asunnosta.

Markkinoimme

Markkinoimme

Asuntoasi mainostetaan kaikkialla missä ostajatkin ovat: Oikotiellä ja Etuovessa, op-koti.fi:ssä, sosiaalisessa mediassa ja asuntoesittelyssä. Välittäjämme ovat myynnin ammattilaisia ja löytävät asunnollesi sopivan ostajan.

Myy asuntosi vaivattomasti

Pidämme yhteyttä

Me olemme sinuun säännöllisesti yhteydessä haluamallasi tavalla, puhelimella tai sähköpostilla.

Seuraa reaaliajassa

Voit myös itse seurata myyntitilannetta reaaliaikaisesti asunnon Myyjän palvelussa. Tarkastele myynti-ilmoituksesi kävijämäärää ja asuntonäytöissä käyneiden määrää sekä lue välittäjäsi kommentteja.

Tutustu Myyjän palveluun

Hoidamme puolestasi

Huolehdimme kaupantekoon liittyvistä dokumenteista ja paperityöstä. Varmistamme asuntokauppojesi sujuvan kaikkien ohjeiden ja säännösten mukaisesti sekä hyvää kauppatapaa kunnioittaen.