Miksi kannattaa valita OP Kodin kiinteistönvälitys?

Valitsemalla OP Kodin kiinteistönvälityksen varmistat, että saat käyttöösi luotettavat ja asiantuntevat kiinteistönvälittäjämme sekä edistykselliset digitaaliset palvelumme. OP Koti toimii ympäri Suomen ja paikallistuntemus on meille sydämen asia. OP Kodin välittäjät ovat suomalaisen asuntokaupan ammattilaisia ja samalla hyödyt muista OP Ryhmän eduista.

Kun olet myymässä asuntoa, OP Kodin kiinteistönvälitys tarjoaa kaiken tarvittavan onnistuneeseen asuntokauppaan: luotettavan hinta-arvion, hyvän myyntisuunnitelman, ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän ja aktiivisen markkinoinnin. Laitamme asuntosi tyylikkääseen myyntikuntoon ja tarjoamme paikkakuntakohtaisesti mm. stailausta, valokuvausta sekä videoesittelyitä.

Kun olet ostamassa asuntoa, löydät kauttamme erilaisia asuntoja ympäri Suomen. OP Ryhmältä saat kaiken tarvittavan uuteen kotiisi, niin asuntolainan kuin vakuutuksetkin. Voit myös hyödyntää paikallisosaamistamme, sillä autamme sinua myös vaikkapa sijoitusasunnon etsimisessä. Tutustu myytäviin asuntoihin

Miksi kannattaa käyttää kiinteistönvälittäjää?

Kiinteistönvälittäjän käyttäminen on ennen kaikkea helppoa ja turvallista. Käyttämällä kiinteistönvälittäjää voit jättää kaiken meidän hoidettavaksemme ja säästät samalla omalla aikaa ja vaivaasi.

Välittäjä tekee puolestasi mm. asunnon myyntiin liittyvän paperityön ja markkinoi asuntoa omalle ostajaverkostolleen. Lisäksi välittäjän käyttäminen on turvallista. Välittäjä huolehtii mm. sekä kuluttajansuojasta että myyjän ja ostajan edusta.

Lue lisää

Miten asunnon myynti hoituu OP Kodin kautta?

 1. 1 Jätä meille yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.
 2. 2Teemme asunnostasi arvion, myyntisuunnitelman ja myyntitoimeksiannon.
 3. 3

  Aloitamme asuntomyynnin:

  • Hoidamme asuntosi stailauksen, valokuvauksen ja videoinnin myyntimateriaalia varten.
  • Asuntoasi markkinoidaan aktiivisesti asumiseen liittyvillä verkkosivuilla ja välittäjän omien verkostojen kautta - sinä voit ottaa rennosti ja seurata Myyjän palvelusta myynti-ilmoituksessa käyneiden ihmisten määriä ja muita tietoja.
 4. 4Asuntoesittelyt voimme pitää digiesittelynä, yksityisesittelynä tai yleisesittelynä – mikä sinulle parhaiten sopiikaan.
 5. 5Otamme asunnostasi vastaan tarjouksia ja hoidamme asuntokauppoihin liittyvät yksityiskohdat ja selvitys- ja valmistelutyöt.

Tilaa arviokäynti >

Miten toimin, kun haluan ostaa asunnon OP Kodin kautta?

 1. 1Katso OP Kodin myytävät asunnot. Kun löydät sen oikean, ota yhteyttä ja järjestetään sinulle asuntoesittely.
 2. 2Voimme tehdä sinulle myös kohdevahdin sinua kiinnostavista asunnoista. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.
 3. 3Hyödynnä muut OP Ryhmän palvelut: tutustu OP:n asuntolainaan ja Pohjolan vakuutuksiin. Lainatarjouksen voit hakea jo ennen oikean asunnon löytymistä - näin se on valmiina, kun unelmakohde löytyy.
 4. 4Voimme myös etsiä sinulle sopivaa asuntoa. Ota yhteyttä ja tehdään ostotoimeksianto.
 5. 5
  Tutustu OP:n tarjoamiin tuotteisiin ja etuihin. Lue lisää >

Asuntolainan myöntää osuuspankki, vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus.