Mitä kaikkea on OP Koti?

Rovaniemen ulkoilureitit. Vaasan uimarannat. Turun kiinnostavimmat ravintolat. Helsingin vanhimmat korttelit. Nämä ja kaikki muut – OP Koti tuntee Suomen. Me tunnemme kaupungit, asuinalueet ja asunnot ja asumisen.

Meille on ykkösasia se, että sinä voit jättää huoletta asuntosi meidän myytäväksemme. Palvelemme ympäri Suomen 170 toimistossa ja meillä on maan kattava myyntiverkosto: 500 välittäjää, nettisivusto, jolla on 250 000 kävijää kuukaudessa sekä kattava markkinointi siellä, missä ostajatkin ovat.

Meidät on valittu luotettavimmaksi kiinteistönvälittäjäksi useana vuonna peräkkäin ja olemme osa vakaata OP Ryhmää.

Asunnon myynti mielessä?

Hyvä suunnitelma, sujuva aikataulu. Kun on aika myydä asunto, ota meidät avuksi alusta asti. Tunnemme markkinatilanteen ja myyntiajat. Laadimme sinulle suunnitelman ja aikataulun, joilla kodin vaihtamisesta tulee sujuvaa.

Luotettava arvio hinnasta. OP Koti on vuosittain välittäjänä tuhansissa asuntokaupoissa eri puolilla maata. Saat meiltä vahvaan markkinatietoon perustuvan hinta-arvion. Sen turvin uuden asunnon etsiminen ja rahoituksen järjestäminen on helppoa.

Turvallinen ja onnistunut kauppa. Välittäjä huolehtii kaupan etenemisestä, vakuusjärjestelyistä ja sopimuksista. Voit esimerkiksi jaksottaa kaupan niin, että oman asuntosi ostaja maksaa ensin osan kauppahinnasta ja loput, kun asuntosi vapautuu.

Aika ostaa asunto?

Olemme apuna, kun etsit uutta asuntoa – oli kyseessä sitten asunnonvaihto, ensimmäinen oma koti tai sijoituskohde. OP Kodin vinkki alkumetreille: Mieti ensin, paljonko asunto voi maksaa ja täytä sitten lainahakemus. Näin sinulla on lainalupaus olemassa, kun se oikea löytyy.

Ketju, joka toimii. Kun vaihdat asuntoa tai ostat uuden, ammattilaisen järjestämä aikataulu tekee kaikesta helpompaa. OP Kodin välittäjä hoitaa aikataulun puolestasi, ja pääset kiinni unelmiesi kotiin. Etsi uusi koti Kohdehaku-osiosta, tai ole yhteydessä paikalliseen OP Kotiin.

Laajin markkinatuntemus käytössäsi. OP Kodin välittäjät ovat paikallisten asuntomarkkinoiden asiantuntijoita, myös sinun paikkakunnallasi. Jos etsit sijoitusasuntoa, saat meiltä tiedon uusista sopivista kohteista heti – ja luotettavat vuokralaiset asuntoosi.