Etsitkö vuokralaista omistamaasi asuntoon tai toimitilaan? Harkitsetko sijoitusasunnon ostoa tai myyntiä? Tarjoamme sinulle kaikki tarvitsemasi palvelut luotettavasti ja sujuvasti saman katon alta. Tunnemme paikallisen markkinatilanteen ja vuokratason, ja autamme sinua kaikissa asunnon vuokraamiseen, ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa.

Palvelumme vuokranantajalle

Vuokrauspalvelu

Vuokrauspalvelu

Asunnon vuokraaminen kauttamme on turvallista, helppoa ja nopeaa. Hoidamme kaikki paperityöt, kohteen markkinoinnin ja esittelyt. Haastattelemme sopivat vuokralaiset, teemme luottotietoselvitykset ja hoidamme avainten luovutuksen. Kaikki tämä ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Arviointipalvelu

Arviointipalvelu

Saat meiltä kirjallisen hinta-arvion asunnollesi. Hinta-arviota tarvitaan, kun haluat käyttää asuntoa vakuutena uuden sijoitusasunnon ostamiseen tai selvittää mikä on asunnon tämänhetkinen arvo.

Asiakirjojen laadinta

Asiakirjojen laadinta

Jos olet ostamassa asuntoa ilman välittäjää, tilaa meiltä ammattitaidolla laadittu kauppakirja. Näin varmistut, että kauppakirjassa on otettu huomioon kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

OP Ryhmästä kaikki sijoitusasunnon ostoon ja myyntiin

Sijoitusasunnon osto

Sijoitusasunnon osto

Löydä sinulle sopiva sijoitusasunto paikallisen OP Kodin välittäjän avulla. Palvelemme sinua koko maassa. Saat meiltä myös kaikki palvelut asunnon vuokraukseen.

Ota yhteyttä

Sijoitusasuntolaina

Sijoitusasuntolaina

Osuuspankin sijoituslainahakemuksen teet helposti verkossa. Lainaa sijoitusasuntoa varten voi hakea vaikkei kohde olisi vielä tiedossa.

Lue lisää OP:n sijoitusasuntolainasta

Sijoitusasunnon myynti

Sijoitusasunnon myynti

Tarjoamme kaiken onnistuneeseen asuntokauppaan: luotettavan hinta-arvion, hyvän myyntisuunnitelman, ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän ja aktiivisen markkinoinnin.

Kun haluat myydä asunnon

Sijoitusasunnon vakuutukset ja ajankohtaisia vinkkejä

Vuokranantajana voit vakuuttaa asuntosi Pohjola Vakuutuksen vuokranantajan vakuutuksella. Tutustu tästä

OP Ryhmän ekonomistien suhdanne-ennusteet ja talouskatsaukset antavat ajankohtaista markkinatietoutta mm. asuntomarkkinoista. Lue lisää