Ei ole samantekevää, kenen käsiin luotat taloyhtiösi isännöinnin

Isännöintimme on yksi Suomen suurimmista isännöintiketjuista. Isännöintiä hoitavia yrityksiä on 17, ne ovat paikallisten osuuspankkien tytäryrityksiä ja kuuluvat OP Ryhmään.

Tarjoamme turvallista ja asiantuntevaa isännöintipalvelua jo yli kolmelletuhannelle asunto-osakeyhtiölle ympäri Suomea. Meillä työskentelee lähes 200 alan ammattilaista.

Mitä isännöitsijän tehtäviin kuuluu?

Isännöinnin perustehtävä on huolehtia kiinteistön ja rakennusten pidosta ja hoitaa yhtiön muuta päivittäistä hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Isännöitsijä vastaa siitä, että yhtiön kirjanpito on lain mukainen ja varainhoito luotettavalla tavalla järjestetty.

Isännöinnillä on merkittävä rooli myös taloyhtiön johtamisessa ja talouden hoitamisessa.

Isännöinti tekee asumisesta vaivatonta ja pitää asumiskustannukset kohtuullisina. Isännöinnin kokemus ja asiantuntemus auttavat taloyhtiöiden hallitusta ja osakkaita päätöksenteossa esimerkiksi isojen peruskorjausurakoiden kohdalla.

Haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhä paremmiksi ja helpommiksi myös asukkaille. Isännöinnissämme olevilla yhtiöillä on käytössä omat taloyhtiösivut, joiden kautta hoituvat helposti sekä viestintä että sähköinen asiointi.