Kappelinpiha 6 B, Koskela, Helsinki

Velaton myyntihinta 49 500 € Myyntihinta: 49 500 €
Käyttöönottovuosi 2021
Pinta-ala
45,5 m2
2h, kt

Tervetuloa tutustumaan hyvällä sijainnilla olevaan, kotoisaan ja kompaktiin kaksioon, vehreän puistoalueen laidalle Koskelaan!

Tässä ensimmäisen kerroksen esteettömässä kodissa on nykyaikaiset ja laadukkaat pintamateriaalit, erittäin toimiva pohjaratkaisu ilman hukkaneliöitä, tilava vaatehuone sekä lasitettu parveke vehrein näkymin taloyhtiön sisäpihan suuntaan.

Modernissa kylpyhuoneessa on liukuoven takana oma paikkansa pesukoneelle sekä pyykkihuollolle.

Asumisosuuskunta Koskelan Lehmus on valmistunut vuonna 2021. Asuminen on helppoa ja vaivatonta, ilman huolta tulevista remonteista tai niiden kustannuksista. Aiempina vuosina yhtiössä on tehty vain normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä. Asukkaiden käytössä on hienot saunatilat, urheiluvälinevarasto sekä autohalli, johon on kulku suoraan sisäkautta hissillä.

Asumismuotona osuuskunta mahdollistaa asunnon hankinnan pienellä pääomalla. Hankkimalla osuuden, tulet osaksi osuuskuntaa ja asumisaikana maksat kuukausittain vastiketta kuukausivuokran muodossa. Maksettavaan kuukausivuokraan sisältyy lainanlyhennyksen lisäksi hoitovastike, jolla katetaan asumisesta aiheutuvia juoksevia kuluja.

Osuuskuntamuotoinen asuminen on vakiintunut jo Käpylän puolella, mutta on muualla hieman tuntemattomampi asumismuoto. Osuuskunta jäsenistöineen omistaa asuntonsa, ja päättää yhdessä kustannustasosta ja osuuskunnan toiminnasta. Kustannustaso määräytyy aidosti oikeiden kustannusten tiimoilta, eikä se tuota voittoa ulkopuolisille, vaan suhdanteiden salliessa vain jäsenistölleen. Jäsenten maksama vuokrakin siis muuttuu korkotilanteen muuttuessa myös alaspäin. Tulevaisuudessa, jäsenten niin päättäessä, on mahdollista jopa muuttaa osuuskunta asunto-osakeyhtiöksi. Osuuskuntamuoto on tarjonnut mahdollisuuden edullisempaan rakentamiseen ja laskennallinen neliöhinta jää normaalia edullisemmaksi."

Tämä muuttovalmis koti sijaitsee erinomaisella sijainnilla, puiston laidalla, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähistöllä on monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet, sekä Vanhankaupunginkoskea kiertävät ulkoilureitit. Koiraihmisiä ilahduttaa vajaan kahden kilometrin päässä oleva Pornaistenniemen suosittu koirapuisto.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kotiin, johon muuttamaan pääset nopeastikin!

Lisätiedot ja esittelyvaraukset

Pia Lundenberg, p. 040 522 1967, pia.lundenberg@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    581334
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kappelinpiha 6 B, 00600 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Osaomistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, kt
    Asuinpinta-ala
    45,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    45,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2021
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Yhtiön sisäpihan suuntaan.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    49 500,00 €
    Neliöhinta
    1 087,91 €
    Hoitovastike
    1 205,55 €/kk
    Yhtiövastike yht
    1 205,55 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, autopaikka 120,00 €/kk. Vuokra sisältää asumisosuuskunnan pitkäaikaisen lainan lyhennyksen ja korot sekä asumisosuuskunnan normaalin vuosittaisen ylläpidon kustannukset. Esitteellä ilmoitettu hoitovastike on asuinhuoneiston vuokra 1 205,55 €/kk. Vuokran perusteena käytetään jyvitettyjä neliöitä. Jyvitetyt neliöt ovat tässä huoneistossa 44,65 m² ja yksikköhinta 27,00 €/m². Veden käyttökorvauksen ennakko 20 €/hlö/kk. Vesimaksun tasaus yhtiön päättämänä ajankohtana kerran vuodessa. Vesimaksut tai mahdolliset hyvitykset kohdennetaan aina sille, joka on huoneiston osakas laskutuksen ajankohtana. Huoneiston vaihtaessa omistajaa osakkaat voivat keskenään sopia vesimaksun huomioimisesta. § 13 Jäsenen huolenpitovastuu Jäsenellä on velvollisuus huolellisesti käyttää ja hoitaa hänen käyttöönsä vuokrattua asuinhuoneistoa. Jäsenen kunnossapitovastuu määräytyy kulloinkin voimassa olevan asuinhuoneiston vuokraamisesta annetun lain ja vuokrasopimuksen mukaisesti. Jäsen on vastuussa osuutensa osoittamaan huoneistoon lisätöinä toimitetuista materiaaleista ja niiden huolenpidosta sekä niiden mahdollisessa huoneiston tai talon korjausvaiheessa aiheuttamista lisäkustannuksista. VARSINAINEN OSUUSKUNNAN KOKOUS 1/2024 5.3.2024 Myönnettiin yksimielisesti hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä ylimääräinen maksu yhtiöjärjestyksen 6§ mukaisesti. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen osuuskunnan kokoukseen asti. Valtuutettiin hallitus, osuuskunnan taloudellisen tilanteen sen salliessa, jättämään yhden tai useamman kuukauden vuokra osin tai kokonaan perimättä. Vuokran perimättä jättäminen koskee niitä osuuskunnan jäseniä, jotka vuokraavat omistamansa osuuden osoittamaa asuntoa. Valtuutus on voimassa seuraavaan osuuskunnan varsinaiseen kokoukseen (kevät 2025) asti.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet liesituulettimen valaisin, välitilassa led-nauha.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, peilit, kaapit seinäkaappi, jossa neljä hyllytasoa, ja erillinen kaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneessa sähköinen, kiinteät valaisimet Katossa led-nauha, peilin molemmilla puolilla valaisimet. Suihkutila jossa lasiliukuovi, Pyykkikorit 4 kpl

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Tammiparketti, seinät maalattu valkoiseksi. Olohuone: Tammiparketti, seinät maalattu valkoiseksi. Makuuhuone 1: Tammiparketti, seinät maalattu valkoiseksi, liukuovet. Kylpyhuone: lattiassa isot kivilaatat, seinät ?. Eteinen: Tammiparketti, seinät maalattu valkoiseksi.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asumisosuuskunta Koskelan Lehmus
    Isännöitsijä
    SKH-Isännöinti Oy, Kulomäki Markku puh. 09 530 8860
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    50
    Autopaikat
    21 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, irtaimistovarastot
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla. Jäsen saa käyttää huoneistoa vain omana ja perheensä asuntona. Jäsen ei saa luovuttaa huoneiston käyttö- tai hallintaoikeutta toiselle. Poikkeus, ks. yhtiöjärjestyksen 9 §.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Kylpyhuoneissa on sähköinen lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 21.6.2031.

    Tehdyt korjaukset

    KIINTEISTÖN KORJAUSOHJELMA Kiinteistössä suoritetut korjaukset 2021 Rakennusvalvonnan loppukatselmus 6.10.2021 2022 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus 2023 Ajonestepuomit. Asunnon remontit: Ei muutoksia.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    KIINTEISTÖN KORJAUSOHJELMA Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma (PTS) 2024 Sähkö- ja hybridiautojen latauspaikkojen sähköistäminen (toteutus) 6 000 € 2024 Sähköautojen latauksen hätäkytkin 2 000 € 2026 Jäte- ja sadevesiviemärien, sekä salaojien kuvaus + huuhtelu 10 000 € 2026 Vesikattotarkastus 500 € 2029 IV-puhdistus + tarkistusmittaus 20 000 € 2029 Kuntoarvio (10v tarkastus) 7 000 € 2029 Lämmönjakolaitteiston + taloautomaation tarkastus 1 300 € 2031 Palovaroittimien uusiminen 2031 energiatodistuksen uusiminen 1 000 € Kiinteistön korjausohjelmassa on esitetty kiinteistössä suoritetut merkittävimmät korjaukset sekä kiinteistön korjaustarveselvitys. Pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelmassa (pts) on toimenpidekohtaisesti tuotu esille, mikäli taloyhtiö on myöntänyt toimenpiteelle joko valmistelu- tai toteutusluvan. Toimenpiteen suuruudesta riippuen luvan on myöntänyt joko taloyhtiön hallitus tai yhtiökokous. Muilta osin pts on tarveselvitys; toimenpiteistä ei ole tehty päätöksiä tai niitä ei välttämättä ole vielä taloyhtiössä käsitelty. Tulevien toimenpiteiden ajankohta perustuu aina tehtyyn oletukseen ja se voi vielä muuttua .

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 369 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2075
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!