Pekanraitti 4 B, Malmi, Helsinki

Velaton myyntihinta 229 000 € Myyntihinta: 225 362 €
Käyttöönottovuosi 1980
Pinta-ala
90 m2
4h + avokeittiö, s, kph, erill.wc + lasitettu parveke

Valoisa ja tilava läpitalon kulmahuoneisto lähellä Malmin palveluita ja julkisia liikenneyhteyksiä. Tässä 90 m2:n huoneistossa on kolme makuuhuonetta, avokeittiö olohuoneen yhteydessä, reilun kokoinen kylpyhuone, tilava sauna, erillinen wc ja kaksi vaatehuonetta. Parveke jää isoimman makuuhuoneen yhteyteen. 3/3 krs. Ei hissiä. Taloyhtiössä on asukkaiden käytössä useampi sauna, pieni kuntosali, pesutupa ja kuivaushuone. Asukkailla on mahdollisuus autopaikkaan. Yhtiöllä on 8 liikehuoneistoa, joiden vuokratuotot olivat vuonna 2022 noin 52 000 euroa. Kauppakeskus Malmin Nova on kävelymatkan päässä, alueella on toimivat linja-auto- ja junayhteydet. Alueen ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat aivan vieressä. Uimahalli 200 metrin päässä. Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan perhekotiin! Myynti ja esittelypyynnöt kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman, puh. 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    565906
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Pekanraitti 4 B, 00700 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + avokeittiö, s, kph, erill.wc + lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    90 m2
    Kokonaispinta-ala
    90 m2
    Käyttöönottovuosi
    1980
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    3/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    olohuone noin pohjoinen, parveke noin etelään
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    225 362,27 €
    Velaton hinta
    229 000,00 €
    Lainaosuus
    3 637,73 €
    Neliöhinta
    2 544,44 €
    Hoitovastike
    508,50 €/kk
    Rahoitusvastike
    118,95 €/kk
    Yhtiövastike yht
    627,45 €/kk
    Vesimaksu
    17,00 €/hlö/kk

    Vesimaksun peruste: tasauslasku kerran puolessa vuodessa. Huoneiston velkaosuus RL2 korjauslaina: 3637,73 €/m2/ 30.11.2023/ 118,95 €/kk. Yhtiökokouksessa 14.6.2023 päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle valtuudet periä yksi ylimääräinen hoito- ja rahoitusvastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. Mahdollinen ylimääräisen vastikkeen perintä toteutetaan kahdessa erässä, osakkaille annetaan myös kertamaksu mahdollisuus.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi täyskorkea, pakastekaappi täyskorkea, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. laminaattitasot

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas (aina valmis kiuas), kylpyhuone, erillinen wc, suihku 2 kpl, suihkuseinä, peilit 1 kpl, peilikaappi, kaapit, allaskaappi 2 kpl, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Senät: maali, Lattia: laatta (lattialämmitys). Olohuone: Seinät: maali, Lattia: parketti. Makuuhuone 1: Seinät: tapetti, Lattia: parketti. Makuuhuone 2: Seinät: maali, Lattia: korkki. Makuuhuone 3: Seinät: maali, Lattia: parketti. Sauna: Seinät: paneli, Lattia: laatta. Kylpyhuone: Seinät: laatta, Lattia: laatta (lattialämmitys). Eteinen: Seinät: maali, Lattia: laatta (lattialämmitys). käytävä: Seinät: maali ja tapetti, Lattia: parketti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-oy Teerisuontie 7
    Isännöitsijä
    Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Janne.Heliste@retta.fi, puh: 010 228 4000
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    114
    Liikehuoneistoja
    8
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    490,5 m2
    Autopaikat
    70 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone, telian valokuitu, 10M taloyhtiölaajakaista, pieni kuntosali

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    koneellinen poisto/ yhteiskanavajärjestelmä
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    voimassa 18.6.2030

    Tehdyt korjaukset

    2024 Helmikuussa asuntojen ovien lukitukset vaihdetaan (Abloyt) 2023 Yleisten tilojen valaisuken päivitys LED-valoihin, B ja E porrashuoneiden maalaaminen 2022 E-portaan kattovesijärjestelmän korjaaminen 2021 Etäluettavat huoneistokohtaiset (lämmin) vesimittarit, Teerisuontie 12 parkkipaikan perusparannus, Vilppulantien puoleisen kerhohuoneen edustalla olevan kuivaustelineen alustan ja telineen uusinta. 2019-2020 K-rapun edustan asfaltointi työ. 2018-2019 Pekanraitti 4 ja Teerisuontie 12 piha-alueen perusparannus. 2017 Teerisuontie 12 jäteaseman Molok syväkeräyssäiliöiden asennus, Vilppulantie jätekatoksen palosuojaus. 2015 Poistoilmapuhaltimien uusiminen ja ilmanvaihdon ajantasaistaminen, lämmitysjärjestelmän perussäätö ja tasapainotus, porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2014 Lasten leikkivälineiden hankinta ja asennustyö. 2013 B-portaan rikkoutuneen putkikanaalin uusiminen. 2012 Kuntosalin laitehankinnat, kuntosalin kunnostus. 2010 Pihakalusteiden ja lasten leikkivälineiden uusiminen. 2009-2010 Kylpyhuoneiden lattioiden kunnostusurakka. 2008 Kiinteistön kuntoarvion ja PTS suunnitelman päivitys, pysäköintialueen asfalttikorjaukset, porrashuoneiden, ulko-ovien ja ulko-ovien katoslippojen maalausurakka. 2007 Parvekkeiden elementtisaumausurakka (osittain). 2006 Neljän saunan paneloinnit, ovet ja lauteet uusittu, pesutuvat uusittu 2kpl pesukoneita. 2005 Vesikatteen uusiminen (AK) (DE) (FG). 2003: HTV liittymä, antenniverkon saneeraus. 2002 Vilppulantie alajakokeskus (toinen), vesikatteen uusiminen (BC), asfaltointi. 2001:Yhden liikehuoneiston lattian uusiminen. 2000 Pihan kunnostus, alajakokeskus, vesikatteen uusiminen (JH), piha-aitojen (5 huoneistoa uusiminen), lukkojen uusiminen (exec-kuorisuojaus). 1999 Huippuimurien moottoreiden uusiminen, porrasaskelmien uusiminen, koodilukot, talojen päätypaneleiden uusiminen, saunojen lauteiden uusiminen, piha-aitojen korjaus. 1998 Pesutupien uudelleen laatoitus. 1997 Patteriventtiilien vaihto ja lämmitysjärjestelmän tasapainotus. 1996: B-rakennuksen alapohjan lisäeristys. 1995 Elementtisaumaukset, parvekelaattojen vedeneristys.. Asunnon remontit: Vuonna 2018: -seiniä maalattu Vuonna 2021 -vaatehuone rakennettu isoimman mh:n yhteyteen -Jääkaappi ja pakastin uusittu

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous 14.6. 2023 Hallitukselle on annettu valtuudet suunnitella ja kilpailuttaa seuraavat hankkeet hoitovastikevaroin: (linjasaneeraus, hankesuunnitelma tehty. Ei jatko -eikä uusimissuunnittelua.) Putkikanavien pystyhormien vuodonilmaisimet huoneistoittain putkiston pitoajan pidentämiseksi 10-20 vuodella. Maalämpöön siirtymisen suunnittelu, kustannusarvio 30 000 euroa. Maalämpö- ja poistoilmapumppujärjestelmän toteuttamisesta päätetään tulevissa yhtiökokouksissa ja Pekanraitin parvekkeiden elementtisaumojen uusinta ja esillä olevien raudoituksien suojaus. Lukituksen päivitys, kustannusarvio 65 000 euroa. Urakan kustannukset jaetaan osakkaiden kesken tasa-jakoperiaatteella, 1 lukkopesä + 3 avainta per huoneisto

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys seuraavien viiden vuoden aikana 2023-2027 (Päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa) - Parvekkeet, Pekanraitin puolen parvekkeiden elementtisaumausten ja betonilohkeamien korjaaminen. - Katto, yhtiön vesikattojen ja kattovesien poisjohtaminen kunnossapitosopimuksen perusteella Imenevat huolto- ja ylläptokorjaukset (tiivistykset) - Julkisivut., Yhtiön julkisivuelementtien korroosioituneiden raudoitusten puhdistus, suojaus ja betonipinnan paikkaus, elementtisaumausten elastisuuden tarkistus. - Vesi- ja viemärijärjestelmä, Linjasaneerauksen (vesi -ja viemäriputket sekä sähkö ja tele) hankesuunnitelmaluonnos. Ei jatko- eikä uusimissuunnittelua. Putkikanavien pystyhormien vuodonilmaisimet huoneistoittain putkiston pitoajan pidentämiseksi 10-20 vuodeIIa. -Huoneistojen märkätilat – ei tarvetta. - Lämmitysjärjestelmä, Maalämpöön siirtymisen suunnittelu ja kilpailutus. PoistoiImalämppujen suunnittelu ja kilpailutus. Vaihtoehtoisesti lämmönvaihtimien uusiminen. - Pihat, Vilppulantien puolen pihan uudistuksen suunnittelu ja jätehuoltoratkaisu maalämpöhankkeen yhteydessä. - Hissit, A-portaan hissi tarvittavat huoltokorjaukset. - Saunat, Saunatilojen ja pesuhuoneiden tarvittavat huoltokorjaukset. - Yleiset tilat, porrashuoneiden ja akustolevyjen maalaus. - Lukitus: Lukituksen uudistamisen suunnittelu ja toteutus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    8 003,5 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2045
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki p.(09) 3101691

    Lisätiedot

    Yhtiön hallitus voi myöntää huoneistoille erillisellä kirjallisella hakemuksella luvan asentaa huoneistokohtaisen ilmastointikoneen viilennystä varten. Osakkeenomistaja vastaa laitteen toimintakunnosta, asennuksen oikeellisuudesta, huollosta, ongelmista sekä luvassa ilmoitetuista muista ehdoista. Lupa sitoo niin nykyisiä kuin myöhempiä osakkeenomistajia niin kauan, kun laite on asennettuna.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!