Myyntikohteeseen tehtävä stailaus edistää ja nopeuttaa asunnon myyntiä. Ammattitaidolla tehty myyntistailaus tuo esiin asunnon parhaat puolet, jolloin kuvista saadaan mahdollisimman laajaa ostajakuntaa houkuttelevia.

Stailausta sinun tarpeesi mukaan

OP Koti -stailauspalvelu on räätälöity vauhdittamaan asuntosi myyntiä. Stailauksella ja ammattimaisilla valokuvilla varmistamme, että kaikki potentiaaliset asunnonostajat kiinnostuvat kodistasi.

Stailauksesta on saatavilla erilaisia paketteja riippuen stailattavan kohteen tarpeesta ja koosta. Uutuutena OP Kodilla on tarjolla myös digitaalinen stailaus eli kuviin tuodaan sisustuselementtejä jälkikäteen muokkaamalla. Välittäjämme auttaa sinua valitsemaan asuntosi myyntiin sopivimman paketin.

Kaikki perinteiset stailaukset tehdään ensisijaisesti asukkaan omilla tavaroilla sekä stailaajan mukanaan tuomilla, huolellisesti valikoiduilla tekstiileillä ja piensisustustuotteilla. Kuvauksen jälkeen stailaustuotteet viedään pois.

Katso, mitä stailauksella saadaan aikaan!

Mitä kannattaa huomioida ennen asunnon kuvausta?

Stailaus herättää asuntosi parhaat piirteet esiin. Ammattimaisella stailauksella ja myyntikuvilla asunnon myynti helpottuu. Useampi ostajaehdokas kiinnostuu kodistasi ja näin ollaan jo lähempänä kauppoja!

Saadaksesi parhaan hyödyn stailauspalvelusta, pohjustathan kotisi stailaus- ja kuvauskuntoon seuraavilla myynninedistämisohjeilla. Kun stailaaja tulee tämän jälkeen paikalle, hän valmistelee asunnon lopulliseen kuvauskuntoon mukaan tuomilla stailaustekstiileillä sekä piensisustusesineillä. Stailaaja saattaa myös siirtää asunnossa olevia kalusteita.

  • Asunnon imurointi
  • Lattioiden pesu/pyyhkiminen
  • Pölyjen pyyhkiminen
  • Ikkunoiden pesu (tärkeä erityisesti näyttöä varten)
  • Likapyykkien ja naruilla olevien pyykkien poistaminen näkyviltä
  • WC- ja pesutilojen pesu
  • Roskisten tyhjennys
  • Henkilökohtaiset tavaroiden, kuten valokuvien, palkintopokaalien, askartelujen, keräilyesineiden yms. tavaroiden karsiminen pois näkyviltä.