Me OP Kodissa haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Se on yksi syy miksi meille kannattaa hakeutua töihin.

OP Koti on Suomen suurimpia kiinteistönvälitys-ja isännöintiyrityksiä. Olemme osa OP Ryhmää. Tästä hyötyvät sekä asiakkaamme että henkilöstömme. Voimme tarjota kaikki asumiseen ja asunnon vaihtamiseen liittyvät palvelut saman katon alta.

Olemme laadukkaita kaikessa mitä teemme. Meidät onkin valittu useana vuonna peräkkäin Suomen luotetuimmaksi kiinteistönvälittäjäksi. Meitä on jo 800 ammattilaista 170 toimipaikassa ympäri Suomen.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä niin kokeneille kiinteistönvälityksen ja isännöinnin ammattilaisille kuin asumisen alasta kiinnostuneille vasta-alkajillekin. Katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin!

OP Koti on vastuullinen ja luotettava työnantaja

Meille on helppo tulla, mukava olla ja haikea lähteä. Arvojamme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Ne näkyvät sekä työyhteisössämme että asiakaspalvelussamme.

OP Kodissa saat olla oma itsesi. Tavoittelemme modernia, tulevaisuudessakin menestyvää työyhteisöä. Iloitsemme yhdessä onnistumisistamme, opimme kokemuksistamme ja kehitämme toimintaamme yhdessä.

Meillä työ on itsenäistä mutta ei yksinäistä. Saat työhösi tiimin tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Tukena työssäsi on laaja ammattilaisten joukko ympäri Suomen, yhteinen OP.

Töissä OP Kodissa