Ritaritie 11, Kivistö, Vantaa

Velaton myyntihinta565 000 € Myyntihinta: 565 000 €
Käyttöönottovuosi2004
Pinta-ala
153 m2
4h + k + 2 x wc + kph + s + ak + var

Astuessasi sisään tähän hurmaavaan kotiin vastaasi tulvii luonnonvaloa olohuoneen korkean tilan suurista ikkunoista. Talon avara alakerta, jossa sijaitsevat moderni keittiö sekä tähän yhdistyvä ruokailutila ja olohuone muodostavat kodin sydämen.

Olohuoneesta löytyy myös varaava takka, joka luo ihanasti tunnelmaa viileinä vuodenaikoina ja säästää myös lämmityskustannuksissa. Olohuoneesta on käynti talon terassille ja pihalle, missä on reilusti tilaa puutarhakalusteille ja yhteiseen oleskeluun sekä halutessasi kesäkeittiölle.

Tämän kodin makuuhuoneet sijoittuvat omaan rauhaansa talon yläkertaan.

Sijainti on erinomainen, halutulla Kanniston pientaloalueella, missä lapsiperheiden palvelut, päiväkodit ja koulu ovat vain muutamien satojen metrien etäisyydellä.

Kanniston pientaloaluetta ympäröi rauhoittava luonto lenkkipolkuineen ja talvisin hiihtolatuineen. Samalla kuitenkin liikenneyhteydet ovat hyvät niin julkisilla kuin omalla autolla. Kivistön keskustasta löytyy kattavat palvelut niin kivijalkaliikkeistä kuin kauppakeskus Kiviksestä.

Golfin harrastajille hyvin hoidettu Keimola Golfin golfkenttä on 5 min automatkan päässä ja lentokentällä olet omalla autolla alle kymmenessä minuutissa.

Tämä hurmaava omakotitalo sinun täytyy nähdä itse. Varaa siis rokeasti yksityisesittelyaika ja mennään tutustumaan tähän upeaan taloon, joka voisi olla juuri sinun unelmiesi koti.

Kohteen myynnin ja esittelyt hoitaa Johanna Mustonen 050 526 6760

FB: Johanna Mustonen - kiinteistönvälittäjä.LKV IG: @johannamustonen.lkv

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
581930
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Ritaritie 11, 01700 VANTAA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
4h + k + 2 x wc + kph + s + ak + var
Asuinpinta-ala
153 m2
Pinta-alaan luettu (1. krs) olohuone, keittiö, ruokailutila, sauna, pesuhuone, wc, kodinhoitohuone ja eteinen, (2. krs) 3 makuuhuonetta, kylpyhuone ja aula
Kokonaispinta-ala
193 m2
Käyttöönottovuosi
2004
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
565 000,00 €
Kiinteistövero
810,30 vuosi 2024

Sähkö: 200 22364 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 54 euroa/kk. Puhtaanapito: 30 euroa/kk. Kiinteistövero: 810,30 vuosi 2024. . Sähkönkulutuksessa ja kustannuksissa on eroa vuodenajan mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella asukkaiden kulutustottumusten mukaan sekä solmittujen liittymäsopimusten mukaan, joten seuraavilla omistajilla nämä kustannukset voivat olla merkittävästi pienemmät tai suuremmat, kuin nykyisillä omistajilla. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) vuonna 2023 ollut noin 22 364 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin Festivon jääkaappipakastin, jossa erillinen vihanneslaatikko ja erillinen 0-laatikko, erillisuuni kalusteintegroitu, Bosch- merkkinen, keraaminen liesi Bosch- merkkinen, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone kalusteintegroitu, Bosch- merkkinen, kaapistot, pöytätasojen materiaali laminaatti.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kaksi kylpyhuonetta. Yläkerran kylpyhuoneessa wc-istuin,kaksi käsienpesuallasta, yksi suihku, peilit, allaskaappi, Alakerran kylpyhuoneessa kaksi suihkua. Erillinen wc alakerrassa. Pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa. Kodinhoitohuoneessa paljon yläkaappeja, työskentelytasoa, alakaappeja, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Saunassa ikkuna, vuolukivikiuas.

Materiaalit

Keittiö: Lattia laattaa, seinät maalattu. Olohuone: Lattia laattaa, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattia laattaa, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Lattia laattaa, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Lattia laattaa, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: Lattia laattaa, seinät maalattu. Sauna: Lattia laattaa, seinät paneelia. Kylpyhuone: Lattia laattaa, seinät kaakelia.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Kivi. Siporex-harkko.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Ilmalämpöpumppu ja varaava takka, jossa leivinuuni.
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys sähkö
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

Seinäpintoja maalattu vuosien varrella, IV-koneen moottorit uusittu 2023, ilmalämpöpumppu noin kolme vuotta vanha, olohuoneen lattiasta uusittu muutama laatta noin kaksi vuotta sitten

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
737 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
147 m2
Lisätietoja maapohjasta
Rakennusoikeudellinen tehokkuusluku on e=0,2, rakennusoikeutta ei ole jäljellä. Kerrosala sisältää taloustilaa 40 m². Sallittu kerrosala ylittyy 10 m² ulkoseinäpaksuudesta johtuen.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Lähin ruokakauppa Alepa noin kilometrin päässä, K-Market alle 2 km, Kivistön asiman vieressä on myös 24 h Alepa, jonne matkaa alle kaksi kilometriä. Postin noutopiste Kivistön keskustassa. Kirjasto kauppakeskus Kiviksessä, terveysasema kauppakeskus Kiviksessä. Koulut: Kanniston koulu n.400 m, Aurinkokiven koulu alle 2 km. Aurinkokiven koulussa on luokat 1 - 9, myös musiikkiluokat. Päiväkoti: Lähin päiväkoti, Husaaritien päiväkoti 400 m. Kivistössä ja Kannistossa on useita päväkoteja ja leikkipuistoja. Kivistön keskustan kattavat palvelut n. 2 km päässä: ravintoloita, kahvila, apteekki, R-Kioski, kuntosali, hammaslääkäriasema, kauneushoitoloita, kampaamoja. Kauppakeskus Kivis n. 2,5 km päässä, missä mm.Lidl, S-Market, Alko, Nuorisotila, useita ravintoloita. Liikenneyhteydet: Bussit Kannistontieltä ja Kenraalintiletä n. 400 m päästä. Kivistön asemalle matkaa n. 2 km, mistä hyvät yhteydet lentokentälle, Helsingin keskustaan ja Tikkurilan asemalle, mistä yhteys kaukojunille. Keimolanportin pysäkiltä kaukoliikenteen bussit Tampereen suuntaan.

Lisätiedot

Valoisa koti, tilavat huoneet, aurinkoinen piha, rauhallinen pientaloalue.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

Arkadiankatu 23, HELSINKI

010 255 5900 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!