Puhelin: 050 513 2921 Matkapuhelin: 050 513 2921 henri.nykanen@op.fi

Henri Nykänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), Kiinteistöalan ammattitutkinto (KiAT), Tradenomi
Puhelin: 050 513 2921 Matkapuhelin: 050 513 2921 henri.nykanen@op.fi

Omaan yli 10 vuoden kokemuksen asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Erityisesti kiinteistöala on intohimoni ja LKV-tutkinnon suoritin vuonna 2016. Olenkin toiminut apuna jo satojen asiakkaiden kodinvaihdossa. Kiinteistönvälittäjänä parhaita hetkiäni ovat asiakkaan aito kohtaaminen ja juuri hänelle sen oikean ratkaisun löytäminen.

Vahvuuksiani ovat asiakaspalvelu, analyyttisyys ja ratkaisukeskeisyys. Toimin aina asiakkaideni edun mukaisesti ja pyrin ottamaan asiakkaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti huomioon. Saan kiitosta asiantuntevasta ja ammattimaisesta tavastani toimia. Luottamuksen rakentaminen ja luottamuksen arvoisena pysyminen on ykkösprioriteettini välittäjänä. Ilman luottamusta tätä työtä ei voi tehdä.

Kiinteistönvälittäjän työn lisäksi olen työskennellyt OP ryhmässä vakuutusten ja rahoituksen parissa, joten tunnen asuntokaupan ja palvelut laajalta rintamalta. Kuulun myös usean eri taloyhtiön hallitukseen ja kaupallinen koulutukseni tukee muun muassa taloyhtiöiden hallinnon tuntemista käytännön tasolla.

Mikäli kaipaat apua kotisi myyntiin, uuden ostamiseen tai yleisesti asuntokauppaprosessiin liittyen, voit soittaa tai jättää minulle yhteydenottopyynnön, jolloin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet