Kiinteistönvälitys Tampere

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Tampere
Toimitilat
Uudisasunnot
Vakuusarviointi
Vuokravälitys

Tampere

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE
Ma - Pe klo 10. - 16.00

Uudisasunnot

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistönvälitystä Tampereella ammattitaidolla

OP Koti tuntee Pirkanmaan!

Harkitsetko kodin vaihtoa Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Lempäälässä tai Kangasalla? OP Koti Pirkanmaa Oy LKV on paikallinen asumisen asiantuntija ja palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kuuntelemme asunnonvaihtoon liittyvät toiveesi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Luotettavuus, asiantunteva palvelu ja paras asiantuntemus paikallisista asuntomarkkinoista ovat kolme tärkeintä tekijää kiinteistönvälitysliikettä valitessa, selviää Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Me saimme parhaan arvosanan 17 välitysliikkeen joukosta näillä kaikilla mittareilla!

Tutkitusti luotettavimmat ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme Tampereella ja ympäryskunnissa auttavat unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat avuksesi kiinteistönvälitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntojen välityksestä. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kaupunginosat kuin omat taskumme.

Kattaviin kiinteistönvälityspalveluihimme kuuluvat kotien myynti, vuokraus ja arviointi. Osaamisemme kattaa mm. asunto-osakkeet (kerros- ja rivitalokodit), omakotitalot, puutalokodit, tontit, vapaa-ajan asunnot ja myös toimitilat ja maa- ja metsätilat. Saat meiltä samasta paikasta helposti myös Osuuspankin rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

Kiinteistönvälitys Tampereella ja ympäryskunnissa on taitolajimme ja yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut saman katon alla. Omistaja-asiakkaana OP-bonuksiasi käytetään OP Koti Pirkanmaan palkkioiden maksamiseen. Lisätietoa tästä löydät palveluhinnastostamme.

Olit sitten myymässä tai ostamassa kotia, anna meidän huolehtia kiinteistönvälityksestä puolestasi! OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan Pirkanmaan OP Kodissa!