Kiinteistönvälitys Tampere

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Tampere
Toimitilat
Uudisasunnot
Viralliset arviot (kirjallinen arviointi)
Vuokravälitys

Tampere

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE
Ma - Pe klo 10. - 16.00

Uudisasunnot

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Kiinteistövälitys Tampere

Onko asunnon ostaminen tai myyminen ajankohtaista ja etsit osaavaa kiinteistönvälittäjää? OP Kodin kiinteistönvälityksen ammattilaiset palvelevat sinua kaikissa asunnon myynnin ja ostamisen asioissa. Pirkanmaan OP Kodissa on töissä noin 50 asumisen ammattilaista ja toimimme Tampereen sekä ympäryskuntien Pirkkalan, Nokian, Ylöjärven, Lempäälän ja Kangasalan alueilla.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Tampereella ja ympäryskunnissa. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä tuntee tämän seudun asunnot, markkinatilanteen, kysynnän ja hintatason. Tämä on olennaista, sillä asuntokaupat ja kiinteistönvälitys Tampereella vaativat vankkaa ammattitaitoa.

OP Kodissa kotisi on luotettavan ja asiantuntevan kiinteistönvälittäjän käsissä. Hoidamme puolestasi asunnon myynnin alusta loppuun. Laadimme sinulle aina räätälöidyn myyntisuunnitelman ja aikataulun. Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä, jotta pysyt ajan tasalla. Digitaalisen myyjän palvelumme avulla voit seurata reaaliajassa asuntosi myynnin etenemistä.

Pirkanmaan OP Kodissa on myös vuokravälitys-, toimitilavälitys- ja arviointipalvelu. Autamme ammattitaidolla, kun etsit uutta vuokrakotia, vuokralaista omistamaasi asuntoon tai olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa toimitilaa Tampereen seudulta.

Ota yhteyttä ja pyydä arviokäynti asuntoosi. Toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto kiinteistönvälittäjään ei sido sinua mihinkään. Osuuspankin omistaja-asiakkaana OP-bonuksiasi käytetään OP Kodin kiinteistönvälityspalkkion maksamiseen.

Olit sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen – kiinteistönvälitys Tampere palveluksessasi!