Muonamiehenkuja 6, Parkunmäki, Hämeenkyrö

Velaton myyntihinta 395 000 € Myyntihinta: 395 000 €
Käyttöönottovuosi 1991
Pinta-ala
176 m2
5h, k, kph, s, rt, vh, terassit, at, grillikota, puuvaja, kesähuone

Tervetuloa upeisiin maalaismaisemiin Hämeenkyröön, jossa tämä upea yksitasoinen omakotitalo odottaa uusia asukkaita! Tämän kodin sijainti mahdollistaa arjen, jossa yhdistyvät maaseudun rauha ja lähipalveluiden helppous. Tämä massiivihirsitalo on todellinen helmi, jonka ominaisuudet hurmaavat vaativimmankin ostajan. Ensimmäisenä kotiin sisään astuttaessa ihastuttaa avara olohuone ja näkymät ikkunoista etelänpuoleiselle takapihalle, josta avautuu upea maalaismaisema. Avokeittiössä on reilusti laskutilaa ja laadukkaiden kodinkoneiden lisänä on myös viinikaappi. Ruokailutila on juhlavan kokoinen isollekin pöydälle ja tilasta pääsee suoraan kodin toiselle katetulle terassille. Täällä on satsattu Lumonin laadukkaisiin lasitettuihin terasseihin, jotka tuovat lisää asumisen mukavuutta kylminäkin ilmoilla. Neljä tilavaa makuuhuonetta, suuri kodinhoitohuone, kaksi vessaa sekä perheen yhteistä oleskelutilaa kodin keskellä tekevät tästä kodista todella toimivan kokonaisuuden. Kodissa on laadukkaat materiaalit ja varustelutaso, ja remontoitu kylpyhuone ja sauna tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen kiireisen arjen keskellä. Talon hirsiseinät luovat kodikasta tunnelmaa, jota kauniit yksityiskohdat täydentävät. Pihapiiri on hyvin hoidettu vehreä piha ja ympärillä avautuu upea maalaismaisema, mitä voi ihastella vaikkapa omasta pihakeinusta. Kaunis kiveys kruunaa pihan huolitellun ilmeen.

Talon tekniset ominaisuudet ovat erinomaiset ja talo onkin hyvin hoidettu. Taloon tuotu valokuitu antaa mahdollisuudet monipuoliseen netin käyttöön. Kodin lämmitysjärjestelmänä toimii sähkö ja ilmalämpöpumppu sekä varaava takka tuovat lisälämpöä taloon. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla sekä ekologinen ja hengittävä massiivihirsi varmistaa raikkaan sisäilman.

Kahden auton tallin lisäksi pihaan mahtuu vielä muutama lisäauto. Säilytystiloja on runsaasti tallin ja sen yhteydessä olevan kesähuoneen, kaapistoiden ja vaatehuoneen ansiosta.

Tämä koti sijaitsee rauhallisella alueella, jossa on lyhyt kävelymatka kauppoihin, kirjastoon, päiväkotiin ja kouluihin. Kodin sijainti tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonläheistä asumista ja käytännöllisyyttä. Liikuntamahdollisuudet alkavat kotioveltasi. Mainiot luonnonläheiset lenkkipolut ja hiihtoreitit ovat liikunnanharrastajan unelma. Hämeenkyrö on elinvoimainen ja kehittyvä kunta ja tunnettu upeista kansallismaisemista ja vesistöistään. Tampereen kaupungin sykkeeseen sekä palveluihin ajaa noin 30 minuutissa.

Tämä upea kokonaisuus on todella nähtävä paikan päällä! Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä.

Niina Lahtinen p, 050 389 6816 / niina.lahtinen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    580260
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Muonamiehenkuja 6, 39100 HÄMEENKYRÖ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, kph, s, rt, vh, terassit, at, grillikota, puuvaja, kesähuone
    Asuinpinta-ala
    176 m2
    Asuintilojen pinta-alaan on luettu rakennuslupakuvien mukaiset keittiö, ruokailutila, tupa, kaikki makuuhuoneet, tuulikaappi, eteinen, eteishalli, kodinhoitohuone, kaikki wc-tilat, kylpyhuone ja sauna.
    Kokonaispinta-ala
    187 m2
    Käyttöönottovuosi
    1991
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    395 000,00 €
    Kiinteistövero
    402,34 euroa

    Sähkö: 3700 euroa / vuosi 26000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: 402,34 euroa. . Kokonaissähkönkulutuskustannus 3700 euroa on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin 14 senttiä) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla viimeisen 12 kk:n aikana ollut noin 26 000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön (välillä ladattu sähköautoa). Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteina ovat Festivo jääkaappi 2 kpl:tta ja alla kylmiöt, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone (2021), kaapistot, viinikaappi ja kiinteät valaisimet. Pöytätasojen materiaali on puuta ja kiveä.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas ja puukiuas (aitokiuas). Tilavassa kylpyhuoneessa on sadesuihku. Erillinen wc x2 (kokonaan remontoidussa vessassa varusteina ovat kaksi allas- ja peilikaappia sekä kaksi pesuallasta) toisessa vessassa on allas- ja peilikaappi sekä pesuallas. Kodinhoitohuoneessa on reilusti kaappitilaa. Pesukoneliitäntä on kuraeteisessä. Mukavuuslattialämmitys ja kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: Puu, hirsi. Olohuone: puu, hirsi, tiili. Makuuhuone 1: puu, hirsi. Makuuhuone 2: puu, hirsi. Makuuhuone 3: hirsi, puu. Kodinhoitohuone: laatta, hirsi. Sauna: paneeli, laatta. Kylpyhuone: lattia laattaa, seinissä laatta ja hirsipaneeli. Eteinen: laatta, hirsi. Wc: Kokonaan laatoitettu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Hirsi
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Ilmalämpöpumppu olohuoneessa (myös viilennykseen)sekä varaava takka. Autotallissa ilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Kattolämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, lämmön talteenotto
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus e-luku 284 kWh/m2 vuosi.

    Tehdyt korjaukset

    Hälytysjärjestelmä verisure 2018 Televisioantennin ja johdotuksen uusinta 2018 Sisäseinien maalaus valkoiseksi 2018 Toisen wc:n allas-ja peilikaapin ja vesihana uusiminen 2018 Isomman wc:n laatoitus, allas-ja peilikaapistoiden ja hanojen uusiminen 2018 Pienemmän terassin Lumon lasitus ja terassin laajennus 2019 Koristekaivo 2019 Ulkoseinien keltaisten yläosien maalaus 2020 Kesähuoneen maalaus ja kattovalaistus 2020 Asianpesukone uusittu 2020 Vesivaraaja uusittu 2020 Khh-lattian maalaus 2020 Laajakaistan valokuitukaapelointi 2020 Julkisivujen huoltomaalaus 2020 Keittiön yläpuoleisen vesikaton lumiesteiden kiinnitysten tiivistys ja katteen tarkistus 2021 Pääterassille uusi Lumon lasitus ja terassin laajennus 2021 Länsipuolen pienen avokuistin lattia rakennettu 2021 Saunan lattian ja lauteiden uusiminen 2022 Kylpyhuoneen uusiminen 2022 Lämmistystermostaattien uusiminen 2023 Ilmalämpöpumppujen huolto ja kylmäaineiden lisäys, Iv-koneen huolto sekä Iv-kanavien nuohous 2024 Edellisen omistajan toimesta ilmoitetut: 2011 uudistettu Puustellin keittiö. Muut varusteet jääkaappi-/pakastin, viinikaappi, induktioliesi, liesituuletin, asianpesukone, mikro 2011 maalattu julkisivut, katot ja rännit uusittu, kylpyhuone, sauna uusittu. Koneellinen tulo- poisto LTO uusittu 2011. Pihasuunnitelman mukainen piha toteutettu 2015, myös sadevesijärjestelmä ja salaojitukset

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 395 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Perinnemaisema ja tontti tasainen hyvin hoidettu.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1989, käyttöönottotarkastus. Takapihalta aukeavat peltomaisemat ovat kaavassa merkitty alueeksi, jolla on maisemallisesti ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviä ympäristöarvoja. Hämeenkyrön kunta, kaavoitus ja maankäyttö
    Rakennusoikeus
    350 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa S-market, kirjasto, päiväkoti, koulut ja lähellä. Kesäisin hyvin suosittu kahvila-ravintola Frantsilan Kehäkukka on muutaman minuutin ajomatkan päässä. Koulut: Yhteiskoulu on perusopetuksen 7.–9. vuosiluokkien koulu ja samassa kiinteistössä toimii F. E. Sillanpään lukio, Kirkonkylän koulu, Sasky Ammatti-​instituutti Iisakki. Päiväkoti: Kirkonkylän päiväkoti. Tontilla on oma hyötypuutarha marjapensaineen. Lähiruokatarjonta on upea Mahnalan maisematien varrella, marjatilat ovat alueella kovin suosittuja. Talvisin hiihtoreitit (kunnan aurinkolatu) ja lenkkipolut ovat välittömässä läheisyydessä. Loistavat liikenneyhteydet Tampereen keskustan palveluihin, noin 30 minuutin ajon päässä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!