Killerinkatu 12, Rahola, Tampere

Velaton myyntihinta 349 000 € Myyntihinta: 349 000 €
Käyttöönottovuosi 1953
Pinta-ala
117 m2
4h, k, kph, s, askarteluhuone, säilytystilaa, 2x wc

Tervetuloa Killerinkadulle! Olisiko tässä teidän perheelle uusi koti rauhalliselta asuinalueelta Tampereen Raholasta? Loistava sijainti mukavan lähellä hyviä palveluita, helppoja kulkuyhteyksiä ja ihanaa luontoa. Kaupungin keskustaan täältä ajelee kymmenessä minuutissa.

Talo on rakennettu vuonna 1953 ja sitä on kattavasti remontoitu vuosien varrella. Kodin neliöt on tehokkaasti käytetty ja tilat jakautuvat kolmeen kerrokseen. Sisääntulokerroksessa on valoisa olohuone, ruokailutila, tyylikäs keittiö ja erillinen wc. Ruokailuhuoneeseen mahtuu iso ruokapöytä, jonka ääreen on mukava kokoontua perheen ja ystävien kanssa. Olohuoneen kaunis varaava kaakelitakka tuo lämpöä ja tunnelmaa koko kotiin. Talon sauna ja kylpyhuone ovat kellarikerroksessa. Kellarikerroksessa on myös paljon monikäyttöistä harrastetilaa. Yläkerrasta löytyy makuuhuoneet, työtila, aula ja wc. Mikä parasta, asuinkustannukset pysyvät edullisina maalämmön ansiosta, johon on siirrytty v. 2013.

Pihapiirissä on erillinen talousrakennus, jossa on varastotilaa, sekä ihastuttava puulämmitteinen pihasauna ja pukuhuone. Terassilla on palju, jonne voi pulahtaa päivän askareiden päätteeksi. Isolla, metsään rajoittuvalla 1477m2 tontilla on tilaa leikkimiseen, pelaamiseen ja tulevan kesän puutarhaunelmiin.

Asuinalueena Raholan ympäristö on luonnonläheinen, lenkkeilymaastot alkavat aivan kotiovelta. Koulu, päiväkoti ja kauppa ovat kävelymatkan päässä sujuvoittamassa arkea. Keskustaan on hyvät yhteydet niin omalla autolla, bussilla ja Tesoman lähijunalla.

Tähän kotiin pääset muuttamaan nopeasti. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin!

Heidi Koivunen Kiinteistönvälittäjä LKV 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi Virpi Sini Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV 040 740 6047 virpi.sini@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    568105
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Killerinkatu 12, 33300 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, kph, s, askarteluhuone, säilytystilaa, 2x wc
    Asuinpinta-ala
    117 m2
    Asuintiloihin on luettu yläkerrasta (ullakko) 2 h+aulatila+wc. Sisääntulokerroksesta olohuone, keittiö, ruokatila (yhdistyy olohuoneeseen), wc ja eteinen.
    Kokonaispinta-ala
    170 m2
    Käyttöönottovuosi
    1953
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    349 000,00 €
    Kiinteistövero
    183,15€/2023

    Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Myyjältä lisäinfoa liittyen sähkönkulutukseen: Kellaria lämmitetty sähköpattereilla, takan käyttö ollut vähäistä. Ilmoitettu sähkökulutus viiden henkilön talous.

    Varustus

    Keittiö

    Kaunis keittiö on kodin sydän. Keittiössä on jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni (pyrolyysi), liesitaso (induktio), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Keittiön kaapistoissa hyvin säilytystilaa.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas ja led-valaisu (kaiutin ja radio). Kylpyhuoneessa on suihku. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys (sähköllä). Tyylikäs lasiseinä kylpyhuoneen ja saunan välillä lisää tilantuntua ja tunnelmaa. Sisääntulokerroksen wc:ssa on allaskaappi. Yläkerran erillisessa wc:ssa on peili- ja allaskaappi. Kellarikerroksen syvennyksessä on pesukoneliitäntä.

    Säilytystilat

    Kaapistot ja kellarikerroksen varastotilat

    Materiaalit

    Keittiö: laminaatti ja maali. Olohuone ja ruokailutila: lautalattia (mänty) betolux ja sormipaneli/maali. Makuuhuoneet 1: lautalattia (mänty) betolux ja maali. Sauna: lasiväliseinä kylpyhuoneeseen, laattalattia ja seinässä hirsipanelointi. Kylpyhuone: laatta. Eteinen: laminaattija maali. Wc (kellarikerros): maali ja laatta/laminaattilattia. Sisääntulokerroksen wc: laattalattia ja seinä laatta/maali. Sisääntulon kuisti: puulattia ja maalatut seinät.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa. Ruukki teräspelti n. v.1990.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. 20.2.2013 edellisen omistajan toimesta vaihdettu maalämpöön. Olohuoneessa varaava takka (kakluuni, nuohottu joulukuu 2023) Kellarikerrosta lämmitetty lisäksi sähköpattereilla.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 91. Voimassa 27.8.2032 asti.

    Tehdyt korjaukset

    Radon mitattu v. 1980 Korjaukset/remontit ja muutokset sekä niiden ajankohta 2006 ulkoverhous,lisäeristys, ikkunat ja ovet 2013 maalämpö, käyttövesi lämmin 2017 viemärit talon alla vaihdettu, (viemäriputki haljennut ja valunut maahan, ei rakenteisiin), ei vaatinut toimenpiteitä 2014 pystyviemäri 2019 keittiö uusittu 2018 saunatilat ja kylpyhuone uusittu 2003 -2010 salaojat laitettu 2021 pihasauna remontoitu Terassit (ei ole haettu lupia) 2006 ulkoverhous vaihdettu (Ennen oli rappaus pinnassa->vanha otettu pois, samalla laitettiin lisäeristys 25mm runkoleijona), Tehty: puuverhoilu-> tuuletusrako->runkoleijona->vanha rakenne 2006 palotikkaat vaihdettu ja kattotikkaat Ikkuna lisätty yläkertaan (ruokailuhuoneen yläpuolella), ei kirjallista lupaa. Edelliset omistajat ottaneet yläkerran vinttitilat käyttöön (huomioitu määräys 2/3 saa olla asumiskäytössä). Edelliset omistajat tehneet kellariin saunan ja kylpyhuoneen 1989, ei tietoa käyttötarkoituksen muutoksen luvasta Uusituista sähköistä ei ole lupapapereita (edellinen omista teettänyt). Nykyisen omistajan aikana: Olohuoneen ja ruokailutilan välinen seinä poistettu, avattu (tuettu liimapalkeilla, ammattilainen tehnyt) Ruokailutilan ja olohuoneen seinä sormipaneloitu. Keittiön ja olohuoneen seinäpinnat maalattu js keittiön välitila uusittu (laatta). Kellarissa tehty pintaremontti (harrastetila ja varasto) Ullakkokerroksesta poistettu aulasta väliseinät. Makuuhuoneeseen lisätty ovi ja seinä (lisätty ovi ja seinä, äänieristetty ovi) Työtilassa paranettu ilmanvaihtoa, avattu ilmanvaihtoaukot. Koko kotia pintaremontoitu

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 477 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Tampereen kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 30.4.2052
    Maasto
    Suojainen kotipiha rajoittuu osittain puistoon. Pihapiirissä tilaa puutarhaunelmille, leikkimiseen ja pelaamiseen.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 28.4.1953. AO, erillispientalojen korttelialue Tampereen kaupunki
    Rakennusoikeus
    212 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Tontilla on voimassa vanha asemakaava nro 233. Rakennusoikeus tontilla on 180 m2 asuinrakennusta varten (rakennusala 12 x 9 metriä ja ullakosta saa sisustaa 2/3), talousrakennuksen rakennusalan mukainen rakennusoikeus on 32 m2 (4 x 8 m), eli kokonaisrakennusoikeus on 180 + t32.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa Villililä K-Supermarket (noin 800m), Tesoman Westerin palvelut muutaman minuutin ajomatkan päässä. Lielahden monipuoliset ostospalvelut alle 10 minuutin etäisyydellä. Kaupungin keskustan palveluihin ajelee 15 minuuttia. Tesoman uimahalli, jäähalli ja palloiluhalli, Mustanvuoren laskettelukeskus ja upea luonto lisäävät asuinalueen mukavuutta. Koulut: Raholan koulu (noin 450m) ja Tesoman koulu alle kilometri. Päiväkoti: Lähialueella useita päiväkoteja. Rahola on kodikas ja viihtyisä asuinalue länsi-Tampereella. Kotimaisemissa yksi parhaista asioista on ihana luonto, lenkkipolut ja virkistysalueet. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet oman auton lisäksi bussilla. Lähijunan pysäkille alle kilometri.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!