Kuninkaankatu 39 B, Keskusta, Tampere

Velaton myyntihinta 525 000 € Myyntihinta: 505 317 €
Käyttöönottovuosi 1965
Pinta-ala
62,5 m2
2h, k, s, kattoterassi

Upea Asuvan vuonna 2016 toteuttama kattoterassihuoneisto keskustassa - nauti kaupunkinäkymistä omassa rauhassa!

Osakeyhtiö Kuninkaankatu 39 koki vuosina 2015-2016 suuria muutoksia laajamittaisten saneerausten lisäksi. Asuva rakensi rakennukseen kahden kerroksen lisäkorotuksen olemassa olevan rakennuksen lisäksi. Tätä omatonttista yhtiötä hoidetaan hyvin ja asuminen siellä on edullista. Tämänkin asunnon hoitovastike on ainoastaan 137,95 € kuukaudessa. Yhtiöstä löytyy hyvin pysäköintitiloja niin autohallipaikkojen kuin pihapaikkojen muodossa. Osassa paikkoja on auton lataaminenkin mahdollista.

Tämä kaunis kattoterassihuoneisto tarjoaa modernia ja tyylikästä kaupunkiasumista aivan Tampereen keskustan sydämessä. Asunto mahdollistaa rentouttavan elämäntyylin kaupungin vilinässä, palvelujen sekä kulttuuriharrastuksien läheisyydessä. Huoneistossa on tilava olohuone mikä yhdistyy nykyvaatimusten mukaisesti moderniin keittiöön. Asunnon isot ikkunat sekä terassille avautuvat liukuovet luovat valoisuutta ja avaruutta. Keittiö on varusteltu laadukkailla AEG-kodinkoneilla ja HTH-keittiökalusteilla. Löylyjen rauhoittavaa olotilaa lisää saunan maisemaikkuna, mistä voit seurailla eri vuodenaikojen muutoksia. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Huoneistossa on myös huoneistokohtainen jäähdytyskone sekä sähköllä toimivat kauko-ohjattavat screenkaihtimet, jotka pitävät asunnon miellyttävän viileänä kesähelteillä. Tämä koti on erinomaisessa kunnossa ja siinä on laadukkaat materiaalit ja varustelu. Asuntoon kuuluu myös tilava terassi, jonka pinta-ala on noin 40 neliömetriä. Terassista avautuvat upeat näkymät yli kaupungin siluetin Pyynikin suuntaan sekä Pyhäjärvelle. Terassia upeasti valaisee sinne asennetut kiinteät led -valaisimet ja mukavuutta sinne lisää Dali Phantom E-60 hifi -kaiuttimet.

Asunnon sijainti tarjoaa loistavat palvelut, kuten kauppakeskus Sokoksen, kauppahallin, kirjasto Metson sekä molemmat teatterit, eikä Nokia Areenallekaan ole kuin kivenheitto. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, sillä TKL ja Ratikka ovat vain muutaman sadan metrin päässäTämä huoneisto on todella upea ja arvostettu kohde. Varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan tähän kauniiseen kattoterassihuoneistoon. Tarvitsetko apua oman asunnon myynnissä? Ota yhteyttä välittäjiimme niin kerromme mielellämme lisää!

Lisätiedot: Matalamäki, 050 3896804, isto.matalamaki@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    579721
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kuninkaankatu 39 B, 33200 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k, s, kattoterassi
    Asuinpinta-ala
    62,5 m2
    Huoneistoon kuuluu asuintilojen lisäksi terassi, minkä pinta-ala on noin 40m2.
    Kokonaispinta-ala
    62,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1965
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    9/9
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Upea noin 40m2:n terassiparveke.
    Ikkunat ja näköalat
    Länsi. Upeat maisemat pyynikin suuntaan yli kaupungin silhuetin.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    505 317,31 €
    Velaton hinta
    525 000,00 €
    Lainaosuus
    19 682,69 €
    Neliöhinta
    8 400,00 €
    Hoitovastike
    137,95 €/kk
    Rahoitusvastike
    203,81 €/kk
    Yhtiövastike yht
    341,76 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, autopaikka 66,00 €/kk, yhtiön perimä TV-maksu 4,90 €/kk. TV maksu sisältää laajakaistan. Hoitovastike sekä rahoitusvastike ovat osakeperusteisia. Yhtiölaina koostuu kahdesta eri lainasta. Pihakansilainan pääoma on 15 867,78€ / 31.5.2024 ja sähkösaneerauslainan pääoma on 3 814,92€ / 31.5.2024. Pihakansilainan korko on tällä hetkellä 4,093% ja päättymispäivä 30.6.2037. Sähkösaneerauslainan korko tällä hetkellä on 4,579% ja päättymispäivä 31.12.2042. Kylmän piha-autopaikan vuokra on 38,50€/kk

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin AEG, erillisuuni AEG, induktioliesi AEG, liesituuletin Savo, mikroaaltouuni, astianpesukone AEG, integroitu, kaapistot HTH -keittiöiden kalusteet, kiinteät valaisimet. Hana kosketusvapaa Oras Optima.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas Harvia, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kerava sauna. Kuultokäsitelty Tikkurila Supi saunavahalla.

    Säilytystilat

    Kellari, terassilla ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Parketti, Kährs Brighton kuultovalkoinen Tammi / maalaus. Olohuone: Parketti, Kährs Brighton kuultovalkoinen Tammi / maalaus. Makuuhuone 1: Parketti, Kährs Brighton kuultovalkoinen Tammi / maalaus. Sauna: Laatta, Imi Plain Perla 10x10 / paneeli, kuultokäsitelty Supi saunavahalla.. Kylpyhuone: Laatta, Imi Plain Perla 10x10 / laatta, EP Rodano Caliza 31,6x90. Eteinen: Parketti, Kährs Brighton kuultovalkoinen Tammi / maalaus.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Osakeyhtiö Kuninkaankatu 39
    Isännöitsijä
    Tampereen Ammatti-Isännöitsijät / Timo Anttila
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    60
    Liikehuoneistoja
    11
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    4 176,5 m2
    Autopaikat
    26 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa. Katto uusittu ylempien kerrosten rakentamisen yhteydessä.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Kerrosten 1-7 asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Kerrosten 1-7 asunnoissa on koneellinen poisto. Lisärakennetuissa asunnoissa huoneistokohtainen tulo- poisto ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Vimeinen voimassaolopäivämäärä 12.9.2033

    Tehdyt korjaukset

    1995 Parvekeovet uusittu. 2002 Lämmönvaihdin uusittu, ravintolan ulko-ovet uusittu. 2003 Liikesiiven putkistosaneeraus. 2004 Asuinrakennuksen putkistosaneeraus. 2006 A- ja B- portaan ulko-ovet uusittu. 2015-2016 Kahden lisäkerroksen rakentaminen ja 11 uutta asuntoa kerroksiin 8-9. Samassa yhteydessä vanhan osan julkisivusaneeraus, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, yleisten tilojen valaistuksen uusinta led -tekniikkaan ja porraskäytävien maalaus. Kerroksien 1-7 pystyviemärien ja haaralähtöjen sukitus. Samassa yhteydessä uudet kattorakenteet ja uudet ilmanvaidon poistokoneet (sisältäen LTO-valmiuden). 2017 Pihakannen kaikkien kerrosten saneeraus kantavasta holvista ylöspäin, sisäänkäynnin julkisivun saneeraus, uusi oleskelualue pihakannelle, pihakannen valaistus ja lämpötolpat, kaiteet, lipputanko, nosto-ovi autohalliin, paloliukuovi torikauppiaan tilaan. Sähköpääkeskuksen saneeraus. 2018 1-7 kerrosten+liikesiiven lämmönvaihdinpaketin uusiminen, poistoilman lämmöntalteenoton PILP käyttöönotto, Laukontorin julkisivun ja Kaijakan terassin uusiminen, uusi sisäänkäynti kirppikselle ja uusi käyntiportti autohallin syvennykseen. 2019 1-7 kerrosten ikkunoihin Dir-Air tuloilmaventtiilit, Invanostin A-rapun aulaan. 2020 Liikesiiven ja autohallin sähköjärjestelmien uusimisen suunnittelu sekä liikesiiven ilmanvaihdon perusselvitys. 2021 Kaijakan sisäänkäynnin edustan lattialaatan betonipinnoitteen korjaus. 2022 Lukitusjärjestelmän uusiminen sähköiseen järjestelmään sisältäen kulunvalvonnan (Abloy Pulse), liikesiiven ja autohallin sähköjärjestelmien uusiminen, Kaijakan yläkerran kattopinnoitteen uusiminen, saunaosaston saneeraus, pohjoisen julkisivun saneeraus, sähköautojen latausinfra rakennettiin autohalliin. 2023 Uusi energiatodistus, autohalliin ja Cityvarastoon uudet poistoilmanvaihto puhaltimet, pihakannelle 3kpl uusia jätesuojia, paikalle 42 sähköauton hidas latauslaite, väestönsuojan vuosihuolto.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    PTS

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 695 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppa Sokos, kauppahalli. Kirjasto kirjastotalo Metso. Terveysasema Hatanpään terveysasema. Keskustan palvelut välittömässä läheisyydessä. Liikenneyhteydet: TKL ja Ratikka n.300m.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!