Makasiininkatu 16 A, Amuri, Tampere

Velaton myyntihinta 268 000 € Myyntihinta: 262 837 €
Käyttöönottovuosi 1981
Pinta-ala
59,5 m2
2h, k, kph, s, las.p

Raikkaaksi remontoitu kulmahuoneisto!

Tervetuloa tutustumaan ihastuttavaan saunalliseen kotiin Amurin parhaalle paikalle! Tämä koti on remontoitu täysin vuonna 2022, mitään vanhaa, saatika kustannuksia säästämättä. Olohuoneeseen avattu keittiö on saanut laadukkaat AKA -kalusteet, kivitasot sekä AEG:n korkealaatuiset kodinkoneet. Saunassa puolestaan lämmittää lauteeseen upotettu pilarikiuas ja kylpyhuoneessa voi suihkutella sadesuihkun alla. Huoneistoon on tehty myös uudet liukukaapistot, sähköt ja putkityöt remontin yhteydessä ja kaikissa huoneiston valaisimissa on himmentimet. Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu parivuoteen ja yöpöytien lisäksi vaikka työpöytä ja juhlavan kokoista olohuonetta jatkaa lasitettu parveke. Näkymät ovat keittiöstä, olohuoneesta ja parvekkeelta rauhallisen vehreät ja makuuhuoneesta on näkymää pitkälle Pyynikintorin suuntaan. Ilmalämpöpumppu pitää huolen ettei kuumuus pääse yllättämään ja ulkoyksikkö on asennutettu fiksusti niin, ettei se vie tilaa oleskelulta. Pysäköinti onnistuu taloyhtiön omalla parkkipaikalla, eikä autopaikoille ole jonoa.

Asunto Oy Amurinhaka on 28 huoneistosta koostuva omatonttinen ja viihtyisä taloyhtiö, johon on tehty jo muun muassa julkisivuremontti, ikkunat ja parvekkeenovet sekä hissiremontti. Seuraavaksi on porraskäytävän maalauksen vuoro, mikä tuo oman raikastuksen myös yhtiön yleisilmeeseen.

Tämän kodin sijainti on kiistatta loistava, oli mielitekona sitten kulttuuri, liikkuminen Pyynikin lenkkipoluilla tai kiireetön nautiskelu kodissa, josta halutessaan sujahtaa hetkessä keskustaan. Kodin läheisyydestä löytyvät kaikki vapaa-ajalla ja arjessa tarvittavat palvelut: kaupat, päiväkodit, koulut, kirjasto ja uimahalli. Ratikka- ja bussipysäkit löytyvät myös heti kulman takaa ja rautatieasemakin on vain muutaman minuutin ratikkamatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän muuttovalmiiseen saunalliseen kulmahuoneistoon, sovi oma esittelysi vaikka heti: Pauliina Paananen 050 3896826 pauliina.paananen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569758
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Makasiininkatu 16 A, 33230 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k, kph, s, las.p
    Asuinpinta-ala
    59,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    59,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1981
    Kerros
    4/7
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Sauna, keittiö, olohuone sekä lasitettu parveke itään, makuuhuone etelään.
    Vapautuminen
    8.7.2024 mennessä

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    262 836,66 €
    Velaton hinta
    268 000,00 €
    Lainaosuus
    5 163,34 €
    Neliöhinta
    4 504,20 €
    Hoitovastike
    198,38 €/kk
    Rahoitusvastike
    65,66 €/kk
    Yhtiövastike yht
    264,04 €/kk
    Vesimaksu
    22,00 €/hlö/kk

    Hoitovastikkeen määräytymisperuste on huoneiston neliömäärä, rahoitusvastikkeen määräytymisperusteena käytetään huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärää.

    Varustus

    Keittiö

    Vuonna 2022 remontoidussa AKA -keittiössä on tyylikäs kivitaso, musta komposiittiallas, mattamusta hana sekä laadukkaat AEG:n kodinkoneet: jääkaappipakastin, erillisuuni pyrolyysipuhdistus -toiminnolla, induktio liesitaso, kalusteeseen integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, Savon liesituuletin sekä kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Vuonna 2022 remontoidussa ikkunallisessa saunassa on puolilasiseinä ja pilarikiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, lämmin pyyhekuivain ja bidee.

    Säilytystilat

    Kellari, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa ja eteisessä on lattiassa laminaatti ja seinäpinnalla maali. Kylpyhuone on laatoitettu. Saunassa on lattiassa laatta, muuten puolilasi/panelointi.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Amurinhaka
    Isännöitsijä
    Tampereen Tili ja Kiinteistö, Juho Kulmala
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    28
    Autopaikat
    6 kpl, 20 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa. Katto saneerattu 2002.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 214. E-todistus voimassa 25.8.2024 asti.

    Tehdyt korjaukset

    Kaapelitelevisio 1984 Kattosaneeraus 2002 Lukituksen, lämmönjakohuoneen saneeraus, patteritermostaattien uusiminen ja lämpöverkon uusiminen 2007 Hanojen uusintaa, julkisivun ja parvekkeiden kuntotutkimus 2008 Elementtisaumausten uusimiset, parvekkeiden korjaussuunnitelma, ilmanvaihtohormien. Nuohous-, mittau- ja säätötyö sokkelikerroksen julkisivukunnostus 2009 Kellarikerroksen betonilattioiden maalaukset 2009 Parveke- ja julkisivuremontti, sis. pakkasrapautuneiden parvekepilarien 2 kpl korjaukset, parvekkeiden etureunojen korjaukset, parvekkeiden vedenpoistojärjestelmien uusimiset, ikkunoiden ulkopuitteiden huoltomaalaukset, parvekelasien uusimiset tarvittavin osin. Aiemmin uusitut parvekelasit on lunastettu osakkailta yhtiölle remonttihankkeeseen kuuluvina. 2011 Raja-aidan uusiminen 2012 Piha-alueen kunnostussuunnitelma 2013 Takapihan kunnostaminen ja istutukset 2014 Taloyhtiölaajakaista, ilmanvaihtokoneen moottorin uusinta, lämpimän käyttöveden lämmönsäätöventtiilien ja antureiden uusinta 2018 Tavanomaisia vuosihuoltoja. Kaikkiaan korjauksiin ja hankintoihin käytettiin tilikauden aikana 1.770,90 € 2019 Ikkunoiden, parvekeovien vaihto 2020 Jätekatoksen rakentaminen , IV-hormien nuohous ja IV-koneiden huolto 2021 Hissiremontti 2021 Valaituksen uusiminen 2022 Ulko-ovet ja avaus automatiikka 2022. Asunnon remontit: Koko huoneisto remontoitu vuonna 2022, mitään vanhaa ei jätetty jäljelle (Kylpy Mestarit). Myös asbestikartoitus on tehty (ei ollut asbestia). Myös sähköt ja putkityöt tehty huoneistoon (myös vikavirtakytkin). Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö haettu erikoisluvalla kaupungilta asennettavaksi ylhäälle (ei vie tilaa parvekkeesta).

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA: Rappukäytävän pintojen uusinta. Ikkunoiden tuloilmasuodattimien vaihto. Putkiremontin hanke suunnittelu. Piha alueiden kunnostus. Aurinkoenergian käytön kartoitus. Tallinovet. Energiatodistus (25.08.2024).

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 988 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Amurin K-Market 140 m, Sokos 1km. Pääkirjasto Metso 600m, Pyynikin uimahalli 260m. Liikenneyhteydet: Ratikka- ja bussipysäkki 200m

    Lisätiedot

    Nykyisellä A13 omistajalla on autopaikka ja mikäli jonoon ei ilmaannu muita asukkaita, joilla ei ennestään ole autopaikkaa, on autopaikka mahdollista antaa uudelle asukkaalle.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!