Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus vastaa kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei sinun tarvitse niistä huolehtia. Sinä, asunnon myyjä, ostaja tai vuokraaja olet meille tärkeä. Sen me lupaamme!

Kotisi markkinoinnissa lupaamme pitää aktiivisesti ja säännöllisesti yhteyttä Sinuun haluamallasi tavalla. Löydettyämme Sinulle sopivan ratkaisun haluamme kuulla tuntemuksesi myös asuntokaupan jälkeen.

Suur-Savon OP-Kiinteistökeskuksen henkilöstö on kokenutta ja ammattitaitoista. Joukossamme on myös nuoruuden innokkuutta. Meillä lähes kaikilla on LKV-tutkinto ja lisäksi yrityksessämme on kaupanvahvistajia ja kiinteistöjen arviointiin pätevöityneitä.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Pyrimme markkinajohtajuuteen! ”Tunnin stailaus” on tuorein palvelumme – kysy lisää kiinteistönvälittäjiltämme. Käytämme asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuuksia ja moninaisia digitaalikanavia perinteisten markkinointikeinojen lisäksi. Lupaamme, että myynnissä olevat kohteemme saavat kattavan näkyvyyden! Palvelemme myös ostajia monipuolisesti.

Olemme maakunnallinen, eteläsavolainen yritys; toimistomme ovat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä sekä Juvalla ja Mäntyharjulla. Palvelemme siis koko maakunnan alueella. Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alla!

Ota yhteys, oletpa asunnon myyjä tai ostaja, tehdään yhdessä kodinvaihtosi markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi!

Oletko myymässä asuntoasi?

Kun on aika vaihtaa asuntoa, ota meidät avuksi alusta asti.

Apua asunnon etsimiseen?

Tee ostotoimeksianto! Autamme löytämään unelmiesi asunnon.
Lataa palveluhinnasto

Välittäjät ja toimipisteet