Kiinteistönvälitys Lappeenranta

OP Koti Etelä-Karjala Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Lappeenranta

Tervetuloa OP Kotiin! Me tunnemme Etelä-Karjalan kuin omat taskumme.

Asunnon myyminen vaatii tänä päivänä enemmän kuin ennen. Jokaisen asunnon myynti on oma ainutlaatuinen tapahtumansa. Näistä tapahtumista meillä on vahva kokemus. Luotettavan ja osaavan kumppanuusverkostomme avulla haemme parasta mahdollista lopputulosta.

Kauttamme asiakas saa ammattivalokuvauksen ja valokuvausjärjestelyn käyttöönsä. Asuntojen markkinoinnissa myös sosiaalisen median mahdollisuudet ja moninaiset digitaalikanavat tuovat merkittävän lisän kohteen parempaan näkyvyyteen.

Ostajana voit hakea tulevaa kotiasi op-koti.fi –sivustolla. Varaamme mielellämme henkilökohtaisen esittelyajan sinulle sopivaan ajankohtaan. Uuden kodin etsintääsi helpotat tekemällä kanssamme maksuttoman Ostajapalvelun, jolloin sinulle tulee heti tieto myyntiin tulevista hakukriteereitäsi vastaavista kodeista.

Lappeenrannan toimistomme sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla Etelä-Karjalan Osuuspankin toimitalossa Lappeenrannan keskustassa Kirkkokatu 9. Sisäänkäyntimme on Koulukadun puolella katutasossa. Meille on vaivatonta tulla asioimaan niin autolla kuin jalkaisinkin. Pysäköintitilaa löytyy talon alakerrassa sijaitsevasta kaupungin parkkihallista. Imatran toimistomme sijaitsee Etelä-Karjalan Osuuspankin toimitalossa Imatran keskustassa Einonkatu 6, 2. krs.

OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Räätälöimme kiinteistönvälitys palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Saat tueksesi suuren kiinteistönvälitysketjun monipuoliset palvelut sekä yli 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi!

Tavataan OP Koti Etelä-Karjalassa!