Kiinteistönvälitys Rovaniemi

OP Koti Pohjoinen Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Rovaniemi

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla Rovaniemellä ja muuallakin Lapissa

Etsitkö uutta kotia Rovaniemellä tai haluatko myydä nykyisesi? OP Kodin henkilökunta palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista. Omistaja-asiakkaana OP-bonuksiasi käytetään välityspalkkioiden maksamiseen.

Välittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Rovaniemellä ja ympäryskunnissa. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme Rovaniemen kuin omat taskumme. Tämä on olennaista, sillä kiinteistönvälitys Lapissa vaatii vankkaa ammattitaitoa.

Asuntojen myynnin ja oston lisäksi palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Laadimme myös kauppakirjoja sekä arviokirjoja. Kauttamme on saatavilla myös kaupanvahvistukset.

Ammattitaitoiset isännöitsijämme vastaavat isännöintipalvelujen tuottamisesta Lapin alueella. Isännöinnin toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Saariselällä ja Sodankylässä. Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme saman katon alta kaikki asumisen palvelut, joihin sisältyvät mm. rahoitus-, vakuutus- ja lakipalvelut.

Kiinteistönvälitys Rovaniemellä on taitolajimme. Olit sitten myymässä nykyistä tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus ja toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi. Nähdään OP Kodissa!