Kiinteistönvälitys Rovaniemi

OP Koti Pohjoinen Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla Rovaniemellä ja muuallakin Lapissa

Etsitkö uutta kotia Rovaniemellä tai haluatko myydä nykyisesi? Etsitkö kiinteistönvälittäjää Rovaniemeltä? OP Koti Pohjoinen Oy LKV:n henkilökunta palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokeneet ja pystyvät kiinteistönvälittäjämme Rovaniemellä ovat avuksi unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Rovaniemellä ja ympäryskunnissa. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme Rovaniemen kuin omat taskumme. Tämä on olennaista, sillä asuntokaupat ja kiinteistönvälitys Rovaniemellä vaativat vankkaa ammattitaitoa.

OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Asuntojen myynnin ja oston lisäksi palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Laadimme myös kauppakirjoja sekä arviokirjoja. Kauttamme on saatavilla myös kaupanvahvistukset.

Ammattitaitoiset isännöitsijämme vastaavat isännöintipalvelujen tuottamisesta Lapin alueella. Isännöinnin toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Saariselällä ja Sodankylässä. Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut, joihin sisältyy mm. rahoitus-, vakuutus- ja lakipalvelut.

OP Koti Pohjoinen Oy LKV:n palkkioiden maksamiseen käytetään omistaja-asiakkaana kerryttämiäsi bonuksia. Lisätietoa löydät palveluhinnastostamme.

Kiinteistönvälitys Rovaniemellä on taitolajimme. Olit sitten myymässä tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen! Nähdään OP Kodissa!

VUOKRAUSASIOISSA lähetä sähköpostia osoitteeseen opkotilappi.vuokraus@op.fi