Kiinteistönvälitys Rovaniemi

OP Koti Lappi Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Onko suunnitelmissasi myydä tai vuokrata asunto? Etsitkö uutta kotia tai sijoituskohdetta? Siintääkö haaveissasi oma vapaa-ajan asunto Lapista? OP Koti tuntee Lapin ja on asuntokaupan ammattilainen asunto-osakkeiden, kiinteistöjen ja vuokra-asuntojen välityksessä, kauppakirjojen laadinnassa sekä arviointitoiminnassa. Kauttamme hoituvat myös kaupanvahvistukset. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntojen välittämisestä. OP Koti Lapin kiinteistönvälityksen henkilökunta kuuntelee toiveitasi ja auttaa sinua löytämään sinulle parhaan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi asuntokauppojen jälkeenkin.

Asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuudet ja moninaiset digitaaliset kanavat tuovat merkittävän lisän parempaan näkyvyyteen perinteisten lehti-ilmoitusten rinnalla. Olemme digitaalisen asuntokaupan edelläkävijöitä ja asiakkaanamme hyödyt sähköisistä palveluistamme, joiden avulla asunnon myynti ja ostaminen on vaivatonta.

Olemme vahvasti paikallinen ja tunnemme niin Rovaniemen kuin muunkin Lapin alueen kuin omat taskumme. Meillä olet osaavissa käsissä! Saat meiltä tutkitusti alan parasta ja luotetuinta palvelua. Omistaja-asiakkaana voit saada palveluistamme alennusta ja voit käyttää OP-bonuksiasi välityspalkkioiden maksamiseen.

Toimistomme sijaitsee näkyvällä paikalla Koskikadulla, aivan keskustan ytimessä. Saman katon alta löytyvät niin OP Koti Isännöinti kuin Pohjolan Osuuspankin asunto-, rahoitus- ja vakuutuspalvelut. Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmiasi. Pyydä meidät arviokäynnille! Sillä tiesithän, että kotikäynti myyntiä varten ei vielä sido sinua mihinkään

VUOKRAUSASIOISSA lähetä sähköpostia osoitteeseen opkotilappi.vuokraus@op.fi