Kiinteistönvälitys Rovaniemi

OP Koti Lappi Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Kiinteistönvälitystä Rovaniemellä ammattitaidolla

Etsitkö uutta kotia Rovaniemellä tai haluatko myydä nykyisesi? OP Koti Lappi Oy LKV:n henkilökunta palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokeneet ja pystyvät kiinteistönvälittäjämme Rovaniemellä ovat avuksi unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Rovaniemellä. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme naapurustosi kuin omat taskumme. OP Koti Lapissa kotisi on osaavissa käsissä. Asuntojen myynnin ja oston lisäksi palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Laadimme myös kauppakirjoja sekä arviokirjoja. Kauttamme on saatavilla myös kaupanvahvistukset.

Ammattitaitoiset isännöitsijämme vastaavat isännöintipalvelujen tuottamisesta Lapin alueella. Isännöinnin toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Saariselällä ja Sodankylässä. Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut, joihin sisältyy mm. rahoitus-, vakuutus- ja lakipalvelut.

Omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimi- ja vuokravälityspalkkiosta). OP Koti Lappi Oy LKV:n palkkioiden maksamiseen käytetään myös omistaja-asiakkaana kerryttämiäsi bonuksia. Lisätietoa löydät palveluhinnastostamme.

Kiinteistönvälitys Rovaniemellä on taitolajimme. Olit sitten myymässä tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP Koti Lapissa!

VUOKRAUSASIOISSA lähetä sähköpostia osoitteeseen opkotilappi.vuokraus@op.fi