Kiinteistönvälitys Mikkeli

OP Koti Suur-Savo Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti Suur-Savo vastaa kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei sinun tarvitse niistä huolehtia. Sinä, asunnon myyjä, ostaja tai vuokraaja olet meille tärkeä. Sen me lupaamme!

Kotisi markkinoinnissa lupaamme pitää aktiivisesti ja säännöllisesti yhteyttä Sinuun haluamallasi tavalla. Löydettyämme Sinulle sopivan ratkaisun haluamme kuulla tuntemuksesi myös asuntokaupan jälkeen. OP Koti Suur-Savon henkilöstö on kokenutta ja ammattitaitoista. Joukossamme on myös nuoruuden innokkuutta. Meillä lähes kaikilla on LKV-tutkinto ja lisäksi yrityksessämme on kaupanvahvistajia ja kiinteistöjen arviointiin pätevöityneitä.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Pyrimme markkinajohtajuuteen! ”Tunnin stailaus” on tuorein palvelumme – kysy lisää kiinteistönvälittäjiltämme. Käytämme asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuuksia ja moninaisia digitaalikanavia perinteisten markkinointikeinojen lisäksi. Lupaamme, että myynnissä olevat kohteemme saavat kattavan näkyvyyden! Palvelemme myös ostajia monipuolisesti.

Olemme maakunnallinen, eteläsavolainen yritys; toimistomme ovat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä, Kangasniemellä, Juvalla ja Mäntyharjulla. Palvelemme siis koko maakunnan alueella. Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alla!

Ota yhteys, oletpa asunnon myyjä tai ostaja, tehdään yhdessä kodinvaihtosi markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi!