Kiinteistönvälitys Kotka

OP Koti Kymenlaakso Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti Kymenlaakso palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kauttamme on madollista saada myös ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme. Palvelemme sinua koko Kymenlaakson alueella. Toimipisteemme löydät Kouvolasta, Kotkasta ja Haminasta. Saman katon alta saat sujuvasti myös OP:n rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen OP Kodin välityspalkkiosta. Etu myönnetään neuvotellusta myynnin arvonliäserollisesta OP Kodin välityspalkkiosta, ei kuitenkaan vähimmäispalkkiosta. Omistaja-asiakkaana käytät OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen.

OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Tavataan OP Koti Kymenlaaksossa.