Kiinteistönvälitys Kuopio

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kuopio

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO
Olemme avoinna ma-pe klo 9.30 - 15.30.

Kiinteistövälitys Kuopio

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV:n toimialue kattaa kuudesosan kauniista maastamme: Kuopion ja Joensuun järvimaisemat. Päämajakaupunki Mikkeli. Savonlinnan oopperajuhlat. Siilinjärven uimarannat. Varkauden vanhimmat korttelit. Iisalmen herkullisimmat ravintolat. Pieksämäen laadukkaat palvelut. Tahko, Koli, Kallavesi, Pielinen ja Syväri. Valtakunnan laajin vapaa-ajankohdetarjonta. Laajat metsäalueet. Nämä ja kaikki muut – OP Koti tuntee Itä-Suomen.

Me tunnemme kaupungit, asuinalueet ja asunnot, metsät ja laajat vapaa-ajan vieton mahdollisuudet. Meille on tärkeintä, että sinä voit jättää huoletta asuntosi, mökkisi ja metsäsi meidän myytäväksemme. Me OP Kodissa palvelemme sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa.

Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut, sekä auktorisoidut arviointipalvelut. AKA-tasoiset arvioitsijamme tekevät satoja arvioita vuosittain. Myyntiä varten voimme stailata ja ammattivalokuvata kotisi sekä vapaa-ajankohteesi, jotta saamme niiden parhaat puolet esiin. Käytössämme on myös 3D-huoneistoskannaus ja tarvittaessa virtuaalistailaus. Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet tuhansia onnistuneita asunto- ja mökkikauppoja Itä-Suomessa. Metsätilojen välitykseen meillä on rautaisia alan ammattilaisia.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutusi kuin omat taskumme. Tämä on tärkeää, sillä Itä-Suomessa asuntokaupat edellyttävät vankkaa paikallistuntemusta. Me OP Kodissa kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pidämme ammattitaitoamme yllä. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme auttavat sinua omaisuutesi laadukkaassa myynnissä. Hyödynnämme markkinoinnissa uusimpia työvälineitä ja palvelutarjontaa, sekä teemme kattavaa markkinointia myös sähköisissä kanavissa.

OP Koti on Taloustutkimuksen tutkimuksissa valittu luotettavimmaksi, ammattitaitoisimmaksi ja parhaan paikallistuntemuksen omaavaksi kiinteistönvälittäjäksi useana vuonna peräkkäin. Olemme osa vakaata OP Ryhmää. OP Kodissa kotisi, vapaa-ajankohteesi ja metsäsi ovat taitavissa käsissä.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Y-tunnus 0595450-8