Kiinteistönvälitys Joensuu

OP Koti Pohjois-Karjala Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Olemme osaava ja luotettava kumppani hoitamaan asuntoasiat Sinun jokaisessa elämäntilanteessa, sillä hallitsemme asunto- ja kiinteistökaupan eri prosessit sekä osaamme rakentaa onnistuneen lopputuloksen asiakkaidemme hyväksi.

Monipuoliset palvelumme auttavat kaikkia saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ammattivalokuvaajan ottamat hyvät valokuvat, kohteesta kuvattu videoesittely sekä huolellisesti laaditut myyntiargumentit herättävät mahdollisen ostajan mielenkiinnon ottamaan yhteyttä ja sopimaan asuntonäytön. Meidän palveluihimme kuuluu myös ammattilaisen tekemä kuvausjärjestely, jonka avulla saamme asunnon parhaan potentiaalin esille myyntikuvissa. Tarjoamme Sinulle yhden välittäjän sijaan koko myyntitiimimme, sillä kaikki kiinteistönvälittäjämme osallistuvat kohteidemme myyntiin.

Joensuussa, Lieksassa ja Nurmeksessa OP Koti vastaa kiinteistönvälityksestä ja muista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista usean kunnan alueella.

Kun asunnon myynti tai ostaminen ovat Sinulle ajankohtaisia, valitse kumppaniksi ammattitaitoinen myyntitiimimme. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) -tutkinnon on suorittanut koko henkilökuntamme.

OP Koti tuntee Pohjois-Karjalan. Tervetuloa yhteiselle matkalle kohti asuntokauppaa!