Kiinteistönvälitys Joensuu

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Joensuusta tai Pohjois-Karjalan alueelta? OP Koti palvelee sinua kaikissa asunnon, kesämökin sekä metsätilan myyntiin tai ostamiseen liittyvissä asioissa. Kokeneet ja osaavat kiinteistönvälittäjämme Joensuussa, Lieksassa ja Nurmeksessa ovat avuksi unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä yli 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Joensuussa, Lieksassa ja Nurmeksessa sekä ympäryskunnissa. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme Pohjois-Karjalan maakunnan kuin omat taskumme. Tämä on olennaista, sillä asuntokaupat ja kiinteistönvälitys vaativat vankkaa ammattitaitoa.

Kiinteistönvälittäjä-tiimiimme kuuluu rautaisia alan ammattilaisia. Asuntojen välityksen lisäksi meillä on erikoisosaamista metsätilojen välitykseen ja kiinteistöarviointiin. OP Kodissa kotisi on luotettavan kiinteistönvälittäjän osaavissa käsissä. Ota yhteyttä - toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto kiinteistönvälittäjään ei sido sinua mihinkään.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana voit myös käyttää OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

Olit sitten myymässä tai ostamassa, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen.

OP Koti tuntee Joensuun. Tervetuloa yhteiselle matkalle kohti asuntokauppaa!