Kiinteistönvälitys Rauma

OP Koti Länsi-Suomi Oy

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Rauma

OP Koti tuntee Satakunnan. Harkitsetko kodinvaihtoa Satakunnassa?

OP Koti Länsi-Suomi palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kun suunnittelet vanhan kotisi myyntiä tai unelmiesi kodin ostamista, valitse kumppaniksi kokenut ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä. (Suomi tänään 2021 -tutkimus, Taloustutkimus Oy). Parhaan kokonaisarvosanan tutkimuksessa saanutta OP Kotia arvostetaan mm. luotettavuudessa, asiantuntevassa paikallisessa palvelussa, aktiivisessa yhteydenpidossa, mainonnan näkyvyydessä ja digitaalisissa palveluissa.

Me teemme asunnonvaihdon Sinulle helpoksi. Löydät ratkaisut vanhan kodin myymiseen ja uuden ostamiseen. Asunnon oikea hinta-arvio, hyvät valokuvat ja tarkoin laaditut myyntiargumentit kohteesta herättävät ostajan mielenkiinnon saapua asuntonäyttöön.

Asuntokaupat muodostavat usein pitkiä ketjuja, jotka vaativat erityistä ammattitaitoa. Välittäjämme hallitsevat koko osto- ja myyntiketjun prosessin ja osaavat rakentaa Sinulle onnistuneen lopputuloksen.

Palveluumme Satakunnassa kuuluvat myös vuokra-asunnot, vapaa-ajan asunnot ja toimitilat. Etsimme Sinulle sopivan vuokrakodin tai vuokralaisen omistamaasi asuntoon turvallisesti, helposti ja nopeasti.

Meillä kaikilla on sama tavoite: saada kotisi myytyä kohtuullisella ajalla, mahdollisimman hyvällä hinnalla. Yhdessä OP:n kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta. Hyödy OP-bonuksistasi - Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt OP-bonuksistasi, sillä OP-bonuksia käytetään mm. OP Kodin palkkioihin. Lue lisää: op-koti.fi/asunnonvaihto

OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Tavataan OP Kodissa!

Välityksen konttorimme sijaitsevat neljällä paikkakunnalla pankin yhteydessä.