Kiinteistönvälitys Oulu

OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Oulu Isokatu 14
Ritaharju
Ritaharju Ideapark
Rusko

Oulu Isokatu 14

Isokatu 14 90100 OULU
Olemme avoinna arkisin klo 9.30-16.30.

Ritaharju

Ritaharjuntie 49 90540 OULU
Olemme avoinna arkisin klo 10.00-17.00

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

1.6.2021 aloittanut OP Koti Pohjoinen palvelee teitä koko Pohjois Suomen alueella aina Oulun ympäristöstä Inariin! Onko suunnitelmissasi myydä tai vuokrata asunto? Etsitkö uutta kotia tai sijoituskohdetta? OP Koti Pohjoinen tuntee myös Lapin, jos haaveissasi siintää oma loma-asunto sieltä. Autamme myös, jos yrityksenne hakee uusia toimitiloja. OP Kodin kautta saa käyttöösi ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut. OP Koti Pohjoisen henkilökunta kuuntelee toiveitasi ja auttaa sinua löytämään sinulle parhaan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi asuntokauppojen jälkeenkin.

Asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuudet ja moninaiset digitaaliset kanavat tuovat merkittävän lisän parempaan näkyvyyteen perinteisten lehti-ilmoitusten rinnalla. Olemme digitaalisen asuntokaupan edelläkävijöitä ja asiakkaanamme hyödyt sähköisistä palveluistamme, joiden avulla asunnon myynti ja ostaminen on vaivatonta.

Olemme vahvasti paikallinen ja tunnemme niin Oulun, Rovaniemen ja Lapin alueen kuin omat taskumme. Meillä olet osaavissa käsissä! Saat meiltä tutkitusti alan parasta ja luotetuinta palvelua. Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi välityspalkkioiden maksamiseen.

Pyydä meidät arviokäynnille! Sillä tiesithän, että kotikäynti myyntiä varten ei vielä sido sinua mihinkään.

Ja muistathan, että kauttamme löytyy myös isännöintipalvelu!