Kiinteistönvälitys Oulu

OP Koti Pohjoinen Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Oulu Isokatu 14
Ritaharju
Ritaharju Ideapark
Rusko

Oulu Isokatu 14

Isokatu 14 90100 OULU
Olemme avoinna arkisin klo 9.30-16.30.

Ritaharju

Ritaharjuntie 49 90540 OULU
Olemme avoinna arkisin klo 10.00-17.00

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Oulu

OP Koti Pohjoinen on puolen Suomen OP Koti. Toimialueemme kattaa Lapin kauniit tunturit, upeat merenrantamaisemat Oulusta, Raahesta ja Kemistä. Loma-asunnot Rukalta, Ylläkseltä ja Syötteeltä. Laajat metsäalueet. Sijoitusasunnot ja kodit niin Rovaniemeltä kuin Oulustakin, sekä muultakin Pohjoisen alueelta. Nämä ja kaikki muut – OP Koti tuntee Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjoisen.

Me tunnemme kaupungit, asuinalueet ja asunnot, metsät ja laajat vapaa-ajan vieton mahdollisuudet. Meille on tärkeintä, että sinä voit jättää huoletta asuntosi, mökkisi ja metsäsi meidän myytäväksemme. Me OP Kodissa palvelemme sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä tuntee tämän seudun asunnot, markkinatilanteen, kysynnän ja hintatason. Tämä on olennaista, sillä asuntokaupat ja kiinteistönvälitys Oulussa, Rovaniemellä, Raahessa, Kemissä, Kuusamossa, Torniossa ja muualla Pohjoisessa vaativat vankkaa ammattitaitoa.

Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut, sekä auktorisoidut arviointipalvelut. AKA-tasoiset arvioitsijamme tekevät satoja arvioita vuosittain. Myyntiä varten voimme stailata ja ammattivalokuvata kotisi sekä vapaa-ajankohteesi, jotta saamme niiden parhaat puolet esiin. Käytössämme on myös 3D-huoneistoskannaus ja tarvittaessa virtuaalistailaus. Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet tuhansia onnistuneita asunto- ja mökkikauppoja.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutusi kuin omat taskumme. Tämä on tärkeää, sillä Pohjoisessa asuntokaupat edellyttävät vankkaa paikallistuntemusta. Me OP Kodissa kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pidämme ammattitaitoamme yllä. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme auttavat sinua omaisuutesi laadukkaassa myynnissä. Hyödynnämme markkinoinnissa uusimpia työvälineitä ja palvelutarjontaa, sekä teemme kattavaa markkinointia myös sähköisissä kanavissa.

OP Koti on Taloustutkimuksen tutkimuksissa valittu luotettavimmaksi, ammattitaitoisimmaksi ja parhaan paikallistuntemuksen omaavaksi kiinteistönvälittäjäksi useana vuonna peräkkäin. Olemme osa vakaata OP Ryhmää. OP Kodissa kotisi ja vapaa-ajankohteesi ovat taitavissa käsissä.

Ota yhteyttä ja pyydä arviokäynti asuntoosi. Toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto kiinteistönvälittäjään ei sido sinua mihinkään. Osuuspankin omistaja-asiakkaana OP-bonuksiasi käytetään OP Kodin kiinteistönvälityspalkkion maksamiseen. Olit sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa uutta, jätä se meidän huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Ja muistathan, että kauttamme löytyy myös isännöintipalvelua Oulusta ja Rovaniemeltä!