Kiinteistönvälitys Oulu

OP Koti Pohjoinen Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Oulu Isokatu 14
Ritaharju Ideapark
Rusko

Oulu Isokatu 14

Isokatu 14 90100 OULU
Olemme avoinna arkisin klo 9.30-16.30.

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

1.6.2021 aloittanut OP Koti Pohjoinen palvelee teitä koko Pohjois Suomen alueella aina Oulun ympäristöstä Inariin! Onko suunnitelmissasi myydä tai vuokrata asunto? Etsitkö uutta kotia tai sijoituskohdetta? OP Koti Pohjoinen tuntee myös Lapin, jos haaveissasi siintää oma loma-asunto sieltä. Autamme myös, jos yrityksenne hakee uusia toimitiloja. Kokeneet ja osaavat kiinteistönvälittäjämme Oulussa, Rovaniemellä ja Levillä ovat avuksi unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä yli 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista. ​OP Koti Pohjoisen henkilökunta kuuntelee toiveitasi ja auttaa sinua löytämään sinulle parhaan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi asuntokauppojen jälkeenkin.

Asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuudet ja moninaiset digitaaliset kanavat tuovat merkittävän lisän parempaan näkyvyyteen perinteisten lehti-ilmoitusten rinnalla. Olemme digitaalisen asuntokaupan edelläkävijöitä ja asiakkaanamme hyödyt sähköisistä palveluistamme, joiden avulla asunnon myynti ja ostaminen on vaivatonta.

Olemme vahvasti paikallinen ja tunnemme niin Oulun, Rovaniemen ja Lapin alueen kuin omat taskumme. OP Kodissa kotisi on luotettavan kiinteistönvälittäjän osaavissa käsissä. ​Omistaja-asiakkaana voit myös käyttää OP-bonuksiasi OP Koti Pohjoisen palkkioiden maksamiseen.​

Ota yhteyttä - toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto kiinteistönvälittäjään ei sido sinua mihinkään.

Ja muistathan, että kauttamme löytyy myös isännöintipalvelua Oulusta ja Rovaniemeltä!