Kiinteistönvälitys Vantaa

OP Koti Helsinki Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Kiinteistönvälitystä Vantaalla ammattitaidolla

OP Koti tuntee Vantaan.

Etsitkö uutta asuntoa Vantaalta tai muualta pääkaupunkiseudulta? Haluatko myydä nykyisen kotisi? OP Koti Helsinki palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa Vantaan alueella. Kokeneet ja ammattitaitoiset Vantaan kiinteistönvälittäjämme ovat apunasi unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme Vantaan asuinalueet kuin omat taskumme. Tämä on olennaista, sillä Vantaan asuntokaupat vaativat vankkaa ammattitaitoa.

OP Kodissa kotisi myynti on osaavissa käsissä. Olemme digitaalisen asuntokaupan edelläkävijöitä – ensimmäisenä Suomessa! Asiakkaanamme hyödyt myös muista uusista digitaalisista palveluista, joiden avulla asunnon myynti on sinulle vaivatonta. Käytämme kotisi myynnissä aina ammattivalokuvaajan ottamia laadukkaita kohdekuvia. Kauttamme saat myös kotisi myyntistailaukset sekä virtuaalisisustukset.

Olit sitten myymässä tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen! Asuntojen myynnin ja oston lisäksi palvelemme vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelma! Suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP Kodissa!

Kiinteistönvälitys Vantaalla on taitolajimme ja yhdessä OP Helsingin kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut saman katon alla. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimi- ja vuokravälityspalkkiosta). Omistaja-asiakkaana voit myös käyttää OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen.