Kiinteistönvälitys Vantaa

OP Koti Helsinki Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä, meillä on paras paikallinen asiantuntemus sekä olemme suomalaisten suosituin valinta välittäjäksi (riippumaton Taloustutkimus Oy, Suomi Tänään 2021-tutkimus).

Valitse OP Koti avuksesi asunnon myyntiin, kun olet myymässä asuntoa Vantaalta. Tarjoamme sinulle uusimmat digitaaliset asunnon vaihtajan palvelut, joiden avulla asuntosi myynti hoituu halutessasi kokonaan etänä. Saat luotettavan hinta-arvion sekä toimivan myyntisuunnitelman myös etäyhteyksien välityksellä. Esittelemme asuntoasi OP Koti Etäesittelyllä ja voit seurata kotisi myyntiä reaaliajassa sähköisen Myyjän palvelun avulla. Mikä parasta, asunto- ja kiinteistökaupat hoituvat digitaalisesti siellä missä haluat, vaikka suoraan kotisohvaltasi.

OP Kodissa asuntosi myyntikuntoon valmistelee alan huippuammattilaiset. Käytössäsi ovat sisustusalan ammattilaisen tekemä myyntistailaus, digistailaus, korkealuokkaiset ammattivalokuvaajan kohdekuvat, ilmakuvaus, myyntivideo, 360-virtuaaliesitys sekä paljon muuta. Markkinoimme kotiasi aktiivisesti asuntoportaaleissa ja sosiaalisessa mediassa sekä kontaktoimme hakuvahtiasiakkaat laajasta asiakasrekisteristämme.

OP Kodin ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät ovat Vantaan alueen paikallisia asiantuntijoita, jotka tuntevat Vantaan asuntomarkkinat ja hintatasot perin pohjin. Teemme asuntokauppaa joka päivä vastuullisesti ja riskit minimoiden. Kanssamme asuntokaupat tehdään kerralla oikein!

Hyödynnä OP-Bonuksiasi: Osuuspankin omistaja-asiakkaan OP-bonuksia käytetään mm. OP Kodin välitys- ja arviointipalkkioon sekä OP Kodin asuntokaupan yhteydessä tehtävien kauppakirjojen palkkioon.

Asuntojen myynnin ja oston lisäksi palvelemme vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä asuntounelmasi ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Olemme sinua varten!