Kiinteistönvälitys Seinäjoki

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Tietoa meistä

Seinäjoki - Avaruuden pääkaupunki

OP Koti Etelä-Pohjanmaa toimii Seinäjoelta käsin, toimialueenaan koko maakunta. Lähimpinä Saturnuksen renkainaan ovat Ilmajoki ja Lapua.

Mitä muuta on Seinäjoki ja sen lähialueet, mitkä me OP Kodissa tunnemme?

Seinäjoen uusi tori, Jouppilanvuoren palloiluhallit sekä ulkoilureitit. Ilmajoen Musiikkijuhlat, Lapuan Vanha Paukku sekä Paukun festivaalit. Unohtamatta Seinäjoen Tangomarkkinoita ja Kauhajoen ruokamessuja. Tätä kaikkea ja paljon muuta elämä Etelä-Pohjanmaalla on. Me OP Kodissa tunnemme Etelä-Pohjanmaan. Tunnemme myös elämän sykkeen, kaupungit, keskukset, kylät ja kodit sekä asumisen.

Meille on ykkösasia se, että voit jättää luottavaisin mielin asuntosi meidän myytäväksemme. OP Kodissa palvelemme Sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet onnistuneita asuntokauppoja Etelä-Pohjanmaalla vuodesta 1966 jo 54 vuotta. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutumme läpikotaisin. Se on hyödyllistä, sillä Etelä-Pohjanmaalla asuntokaupat edellyttävät vankkaa seudun tuntemusta.

Me OP Kodissa kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme saavat ajantasaista koulutusta. Hyödynnämme markkinoinnissa uusimpia työvälineitä ja palvelutarjontaa, sivustoltamme löydät asunnon hintalaskurin sekä toimeksiantajille tarjoamme reaaliaikaisen mobiiliseurannan kotisi myynnin vaiheisiin.

Etelä-Pohjalainen ihminen on reilu, rehellinen ja suora. Välittäjämme kunnioittavat ja arvostavat samoja arvoja. Meidät on valittu luotettavimmaksi kiinteistönvälittäjäksi jo kahdeksana vuotena peräkkäin ja olemme osa vakaata OP Ryhmää.

OP Kodissa kotisi on taitavissa käsissä ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.