Kiinteistönvälitys Kokkola

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti tuntee Kokkolan. Harkitsetko kodinvaihtoa Kokkolassa?

OP Koti Pohjanmaa palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kun suunnittelet vanhan kotisi myyntiä tai unelmiesi kodin ostamista, valitse kumppaniksi kokenut ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

Me teemme asunnonvaihdon Sinulle helpoksi. Löydät ratkaisut vanhan kodin myymiseen ja uuden ostamiseen. Asunnon stailaus, hyvät valokuvat ja tarkoin laaditut myyntiargumentit kohteesta herättävät ostajan mielenkiinnon saapua asuntonäyttöön.

Asuntokaupat muodostavat usein pitkiä ketjuja, jotka vaativat erityistä ammattitaitoa. Välittäjämme hallitsevat koko osto- ja myyntiketjun prosessin ja osaavat rakentaa Sinulle onnistuneen lopputuloksen.

Palveluumme Kokkolassa kuuluvat myös vuokra-asunnot, vapaa-ajan asunnot ja toimitilat. Etsimme Sinulle sopivan vuokrakodin tai vuokralaisen omistamaasi asuntoon turvallisesti, helposti ja nopeasti.

Kokkolalaisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme ja palvelemme sinua koko Kokkolan seudun toimialueella: Kokkolassa, Kruunupyyssä ja Evijärvellä.

Meillä kaikilla on sama tavoite: saada kotisi myytyä kohtuullisella ajalla, mahdollisimman hyvällä hinnalla. Yhdessä OP:n kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta. OP:n omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme ja OP-bonuksiasi käytetään OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP Kodissa!