Kiinteistönvälitys Helsinki

OP Koti Helsinki Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Helsinki Hakaniemi
Helsinki Ullanlinna
Vuokrauspalvelu

Vuokrauspalvelu

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistönvälitystä Helsingissä ammattitaidolla

Suunnitteletko uuden asunnon ostamista tai vanhan myyntiä Helsingissä? OP Koti Helsinki palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Istutaan yhdessä alas ja keskustellaan kodinvaihtoon liittyvistä toiveistasi. Me etsimme toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Taitavat ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme Helsingissä ovat avuksi unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat suuren kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntojen välityksestä.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet tuhansia onnistuneita asuntokauppoja Helsingissä. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutusi kuin omat taskumme. Tämä on hyödyllistä, sillä Helsingissä asuntokaupat edellyttävät vankkaa asuinalueen tuntemusta.

OP Kodissa asuntosi on taitavissa käsissä ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Yhteyttä ottamalla et sitoudu mihinkään. Nähdään OP Koti Helsingissä!

Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut. Saman katon alta saat kätevästi myös Osuuspankin rahoitus- ja vakuutuspalvelut sekä asuntojen stailaukset, siivoukset, remontit ja muutot. Olitpa myymässä nykyistä tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Kiinteistönvälitys on osaamisalamme ja yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut saman katon alla. OP Helsingin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimi- ja vuokravälityspalkkiosta). Voit myös omistaja-asiakkaana käyttää OP-bonuksiasi OP Koti Helsingin palkkioiden maksamiseen. Lisätietoa löydät Helsingin kiinteistönvälityksen palveluhinnastostamme.