Kiinteistönvälitys Helsinki

OP Koti Uusimaa Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Helsinki Hakaniemi
Helsinki Mikonkatu
Helsinki Ullanlinna
Myynnin tuki ja esihenkilöt
Suurasiakkaat
Toimitilapalvelut
Vuokravälitys

Toimitilapalvelut

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Kiinteistövälitys Helsinki

OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä, meillä on paras paikallinen asiantuntemus sekä olemme suomalaisten suosituin valinta välittäjäksi (riippumaton Taloustutkimus Oy, Suomi Tänään 2021-tutkimus).

Valitse OP Koti Uusimaa avuksesi asunnon myyntiin. Tarjoamme sinulle kattavat digitaaliset asunnon vaihtajan palvelut, joiden avulla asuntosi myynti hoituu vaikka kokonaan etänä. Saat luotettavan hinta-arvion sekä toimivan myyntisuunnitelman halutessasi myös etäyhteyksien välityksellä. Olemme sinuun aktiivisesti yhteydessä koko asunnon myyntiprosessin ajan ja voit seurata myös itse asuntosi myyntiä reaaliajassa Myyjän palvelun avulla. Mikä parasta, asunto- ja kiinteistökaupat hoituvat digitaalisesti siellä missä haluat, vaikka suoraan kotisohvaltasi.

OP Kodissa asuntosi myyntikuntoon valmistelee alan huippuammattilaiset. Käytössäsi ovat sisustusalan ammattilaisen tekemä myyntistailaus, digistailaus, korkealuokkaiset ammattivalokuvaajan kohdekuvat, ilmakuvaus, myyntivideo, 360-virtuaaliesitys sekä paljon muuta. Markkinoimme kotiasi aktiivisesti asuntoportaaleissa ja sosiaalisessa mediassa sekä kartoitamme potentiaaliset ostajat OP Kodin asiakasrekisteristä.

OP Koti Uusimaan ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät ovat paikallisia alueen asiantuntijoita, jotka tuntevat pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan asuntomarkkinat ja myyntiajat perin pohjin. Teemme asuntokauppaa joka päivä vastuullisesti ja riskit minimoiden. Kanssamme asuntokaupat tehdään kerralla oikein!

Hyödynnä OP-Bonuksiasi: Osuuspankin omistaja-asiakkaan kertyneitä OP-bonuksia käytetään OP Kodin välitys-, vuokravälitys- ja arviointipalkkihin.

Asuntojen myynnin ja oston lisäksi palvelemme vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä asuntounelmasi ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Me OP Kodissa olemme sinua varten!