Kiinteistönvälitys Kajaani

OP Koti Kainuu Oy

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Kajaanin OP Koti palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Autamme sinua löytämään unelmiesi kodin sekä hoidamme vanhan kotisi myynnin ammattitaidolla. Lisäksi palvelemme vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja sijoitusasuntoihin liittyvissä asioissa. Jätä kiinteistönvälitys ammattilaisten hoidettavaksi jolloin voit itse keskittyä unelmiesi toteuttamiseen.

Kuuntelemme toiveitasi ja etsimme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokauppojen jälkeen.

Kajaanilaisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme alueemme kuin omat taskumme. Olemme olleet alueemme suurin toimija jo usean vuoden ajan ja lisäksi kiinteistönvälittäjämme ovat kuuluneet monena vuotena OP-ryhmän parhaisiin välittäjiin.

Toimistomme löydät aivan Kajaanin keskustan ytimestä Osuuspankkitalosta, jonne on helppo tulla. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

OP Kainuun omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme. Uskomme, että lisäksi meiltä saat tutkitusti alan parasta ja luotetuinta palvelua. Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi välityspalkkioiden maksamiseen.

Meillä kotisi myynti on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen onnistuneista asuntokaupoista.

Tiesithän, että kauttamme saat myös valmiiksi laaditut asiakirjat kuten kauppakirjat, vuokrasopimukset ja erilaiset arviot.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmiasi. Pyydä meidät arviokäynnille! Sillä tiesithän, että kotikäynti myyntiä varten ei vielä sido sinua mihinkään!