Kiinteistönvälitys Vaasa

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Vaasa

Kiinteistönvälitystä Pohjanmaalla ammattitaidolla.

OP Koti tuntee Vaasan alueen ja palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kun suunnittelet vanhan kotisi myyntiä tai unelmiesi kodin ostamista, valitse kumppaniksi kokenut ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

Me teemme asunnonvaihdon Sinulle helpoksi. Löydät ratkaisut vanhan kodin myymiseen ja uuden ostamiseen. Asunnon virtuaalistailaus, hyvät valokuvat ja tarkoin laaditut myyntiargumentit kohteesta herättävät ostajan mielenkiinnon saapua asuntonäyttöön.

Välittäjämme hallitsevat koko osto- ja myyntiketjun prosessin ja osaavat rakentaa Sinulle onnistuneen lopputuloksen. Palveluumme kuuluvat myös vapaa-ajan asunnot, toimitilat ja maa- ja metsätilat.

Vaasalaisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme ja palvelemme sinua koko Vaasan seudun toimialueella.

Meillä kaikilla on sama tavoite: saada kotisi myytyä kohtuullisessa ajassa, mahdollisimman hyvällä hinnalla. Yhdessä OP:n kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta. Hyödy OP-bonuksistasi - Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt OP-bonuksistasi, sillä OP-bonuksia käytetään mm. OP Kodin palkkioihin. Lue lisää: op-koti.fi/asunnonvaihto

Kutsu meidät kylään!