Kiinteistönvälitys Vaasa

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Kiinteistönvälitystä Pohjanmalla ammattitaidolla.

OP Koti tuntee Vaasan alueen ja palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kun suunnittelet vanhan kotisi myyntiä tai unelmiesi kodin ostamista, valitse kumppaniksi kokenut ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

Me teemme asunnonvaihdon Sinulle helpoksi. Löydät ratkaisut vanhan kodin myymiseen ja uuden ostamiseen. Asunnon stailaus, hyvät valokuvat ja tarkoin laaditut myyntiargumentit kohteesta herättävät ostajan mielenkiinnon saapua asuntonäyttöön.

Välittäjämme hallitsevat koko osto- ja myyntiketjun prosessin ja osaavat rakentaa Sinulle onnistuneen lopputuloksen. Palveluumme kuuluvat myös vuokra-asunnot, vapaa-ajan asunnot, toimitilat ja maa- ja metsätilat.

Etsimme Sinulle sopivan vuokrakodin tai vuokralaisen omistamaasi asuntoon turvallisesti, helposti ja nopeasti.

Vaasalaisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme ja palvelemme sinua koko Vaasan seudun toimialueella.

Meillä kaikilla on sama tavoite: saada kotisi myytyä kohtuullisessa ajassa, mahdollisimman hyvällä hinnalla. Yhdessä OP:n kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta. Hyödy OP-bonuksistasi - Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt OP-bonuksistasi, sillä OP-bonuksia käytetään mm. OP Kodin palkkioihin. Lue lisää: op-koti.fi/asunnonvaihto

Kutsu meidät kylään!