Kiinteistönvälitys Espoo

OP Koti Helsinki Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti tuntee Espoon.

OP Koti Espoo palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokeneet ja ammattitaitoiset Espoon kiinteistönvälittäjämme auttavat unelmiesi kodin löytämisessä sekä nykyisen kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Olemme toimineet kiinteistönvälittäjänä tuhansissa onnistuneissa asuntokaupoissa Espoon alueella. Paikallisena välittäjänä tunnemme asuinalueesi kuin omat taskumme.

Kuuntelemme kodinvaihtoon liittyvät toiveesi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen. OP Helsingin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimi- ja vuokravälityspalkkiosta). Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton hinta-arvio nykyisestä kodistasi. Saat Espoon kiinteistönvälittäjiltämme juuri sinulle räätälöidyn välityspalvelutarjouksen. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.