Kiinteistönvälitys Kuopio

Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Auktorisoitu kirjallinen kiinteistöarviointi
Kuopio

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Palvelemme sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, toimitiloihin ja metsätiloihin liittyvissä tarpeissasi.

Kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.

Toimistomme löydät aivan Kuopion torin laidalta Osuuspankin rakennuksesta, jonne on helppo tulla. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme ja palvelemme sinua koko Kuopion alueella. Tarjoamme myös yleisauktorisoitujen arviointiasiantuntijoiden palveluita.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme. Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen.

OP-Kiinteistökeskuksessa kotisi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi!

Y-tunnus 0595450-8