Kiinteistönvälitys Helsinki

Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Helsinki Hakaniemi
Helsinki Ullanlinna
Vuokrauspalvelu

Helsinki Hakaniemi

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI
Toimistomme on auki arkisin klo 10.00-16.30, muina aikoina tavoitat päivystäjämme p. 010 255 5900.

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Helsingin OP-Kiinteistökeskus palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokeneet ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme auttavat unelmiesi kodin löytämisessä sekä nykyisen kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Olemme toimineet kiinteistönvälittäjänä tuhansissa onnistuneissa asuntokaupoissa Helsingissä. Paikallisena välittäjänä tunnemme asuinalueesi kuin omat taskumme. Kuuntelemme kodinvaihtoon liittyvät toiveesi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.

OP Helsingin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimi- ja vuokravälityspalkkiosta). Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton hinta-arvio nykyisestä kodistasi. Saat lisäksi juuri sinulle räätälöidyn välityspalvelutarjouksen. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.