Kiinteistönvälitys Veikkola

OP Koti Länsi-Uusimaa Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Veikkola

Eerikinkartanontie 2 02880 VEIKKOLA
Ma-pe klo 10-16.30, muulloin sopimuksen mukaan.

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Kirkkonummen Veikkolassa OP Koti Oy LKV palvelee sinua ns. keskellä kylää. Kodikas toimistomme isoine näyteikkunoineen ja valaistuine ikkunakohdekortteineen on lähellä veikkolalaisia. Tule poikkeamaan - laitetaan asuntoasiasi vireille, olipa se sitten vapaa-ajan tai vakituisen asuntosi myynti tai vuokraus. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua myös unelmiesi kodin löytämisessä.

Toimimme kiinteistönvälittäjänä koko Länsi-Uudenmaan alueella. Lohjalla löydät välittäjämme OP Länsi-Uusimaan finanssimyymälän katutasosta. Muut toimistomme löydät Vihdin Nummelasta, Karkkilasta, Kirkkonummen keskustasta sekä Veikkolasta. Saman katon alta saat sujuvasti myös OP:n rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

Huomioithan, että OP:n omistaja-asiakkaana saat erinomaisia etuja. OP Kodissa asuntosi myynti on osaavissa käsissä. Saat tueksesi Suomen luotetuimman välitysketjun monipuoliset palvelut.

Olkaa meihin yhteydessä kaikissa asumisen vaihtoon liittyvissä asioissa. Asiakaskokemus on meille ykkösasia! Huolehdimme, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat niin, ettei sinun tarvitse huolehtia niistä.

Yhdessä olemme enemmän!