Kiinteistönvälitys Turenki

OP Koti Etelä-Häme Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Turenki

Onko asunnon myyminen, ostaminen tai vuokraaminen ajankohtaista ja etsit osaavaa kiinteistönvälittäjää? OP Kodin kiinteistönvälityksen ammattilaiset palvelevat sinua kaikissa asunnon myynnin, oston, arvioinnin ja vuokrauksen asioissa. Henkilökuntaamme kuuluu yli kymmenen kiinteistönvälityksen rautaista osaajaa. Toimialueeseemme kuuluvat Etelä-Hämeen kunnat: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi. Meillä on toimistot Hämeenlinnassa ja Riihimäellä sekä toimipisteet Turengissa ja Tervakoskella.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Etelä-Hämeen toiminta-alueella. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä tuntee tämän seudun asunnot, markkinatilanteen, kysynnän ja hintatason. Tämä on olennaista, sillä asuntokaupat ja kiinteistönvälitys vaativat vankkaa ammattitaitoa.

OP Kodissa kotisi on luotettavan ja asiantuntevan kiinteistönvälittäjän käsissä ja saa laajan näkyvyyden eri markkinointikanavissa. Hoidamme puolestasi asunnon myynnin alusta loppuun. Laadimme sinulle aina räätälöidyn myyntisuunnitelman ja aikataulun. Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä, jotta pysyt myynnissä ajan tasalla. Halutessasi voit seurata digitaalisen myyjän palvelumme avulla reaaliajassa asuntosi myynnin etenemistä.

OP Kodilta saat myös kattavan asunnon arviointipalvelun, tarvitsetpa arviota sitten myyntiä, lainan vakuuksia tai perunkirjoitusta varten. Kauttamme onnistuu myös kauppakirjojen ja vuokrasopimusten laadinnat. Myytävissä kohteissamme käytämme aina ammattivalokuvaajaa ja kuvausjärjestelijää. Kauttamme onnistuvat myös asunnon digistailaus ja esittelyvideot. Meillä on halu innostua uusista kehittyvistä tavoista hoitaa asunnon myynti tai osto. Meidän kauttamme voit toteuttaa asuntokaupat digitaalisesti - vaikkapa kotisohvalta käsin, aina etäesittelystä kaupan allekirjoitukseen saakka.

Ota yhteyttä ja pyydä arviokäynti asuntoosi tai lähde katsomaan uutta kotiasi. Toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmia ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto kiinteistönvälittäjään ei sido sinua vielä mihinkään. Osuuspankin omistaja-asiakkaana OP-bonuksiasi käytetään OP Kodin toimeksiannon välityspalkkion maksamiseen.

Olitpa sitten myymässä, ostamassa uutta tai vuokraamassa, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen – Sinä olet meille tärkeä ja OP Koti Etelä-Häme Oy LKV on palveluksessasi!