Kiinteistönvälitys Nurmes

OP Koti Pohjois-Karjala Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Nurmes

Porokylänkatu 19 75530 NURMES
Ma-pe klo 10:00 -16.00

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Olemme osaava ja luotettava kumppani hoitamaan asuntokaupat Sinun jokaisessa elämäntilanteessa, sillä hallitsemme asunto- ja kiinteistökaupan eri prosessit sekä osaamme rakentaa onnistuneen lopputuloksen asiakkaidemme hyväksi. Tarjoamme Sinulle asunto- ja kiinteistökaupan kattavimmat palvelut Nurmeksen, Juuan ja Valtimon alueella. Meiltä saat asunto-osakkeiden, kiinteistöjen, toimitilojen sekä metsätilojen välityspalvelut. Hoidamme myös vuokra-asuntojen välitystä sekä kauttamme hoituu myös arvioinnit, kauppakirjojen laadinnat ja kaupanvahvistukset.

Pystymme helposti ohjaamaan Sinut myös Osuuspankin monipuolisten pankki- ja vakuutuspalveluiden asiakkaaksi. Osuuspankin omistaja-asiakkaana välityspalkkion maksussa voi hyödyntää OP:n bonuksia ja muita asiakasetuja.

Monipuoliset palvelumme auttavat kaikkia saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kun asuntoasiat ovat Sinulle ajankohtaisia, valitse kumppaniksi ammattitaitoinen myyntitiimimme. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) -tutkinnon on suorittanut koko henkilökuntamme.

OP Koti tuntee Nurmeksen. Tervetuloa yhteiselle matkalle kohti asuntokauppaa!