Kiinteistönvälitys Nurmes

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Nurmes

Porokylänkatu 19 75530 NURMES
Nurmeksessa sopimuksen mukaan Lieksassa päivystys keskiviikkoisin klo 9.30-12:00

Kiinteistövälitys Nurmes

OP Koti tuntee Ylä-Karjalan.

Me tunnemme kaupungit, asuinalueet ja asunnot sekä vapaa-ajan asumisen. Meille on ykkösasia se, että sinä voit jättää huoletta asuntosi meidän myytäväksemme. OP Kodissa palvelemme sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut, sekä auktorisoidut arviointipalvelut. Meillä voit Omistaja-asiakkaana hyödyntää kertyneitä OP bonuksia välityspalkkion tai asiakirjojen laadinnan maksamiseen.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet vuosien ajan onnistuneita asuntokauppoja Nurmeksessa, Lieksassa ja Juuassa. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutusi kuin omat taskumme. Tämä on hyödyllistä, sillä Ylä-Karjalan alueen asuntokaupat edellyttävät vankkaa asuinalueen tuntemusta. Toimialueemme sijaitsee Pielisen rantamaisemissa ja olemmekin vuosien saatossa myyneet satoja koteja ja vapaa-ajan viettopaikkoja Pielisen rannalta.

OP Koti valittiin Suomen luotetuimmaksi toimijaksi välitysalalla ja meille on kunnia-asia huolehtia, että kohteesi myyntiasiakirjat ovat lainmukaiset ja ajan tasalla. Näin sinä voit luottaa meihin ja tehdä kaupat turvallisin mielin. OP Kodin toimiston löydät Nurmeksen keskustasta Osuuspankin yhteydestä. Ja kiinteistönvälittäjät tavoitat koska vain. Välittäjämme huolehtivat myös Lieksan ja Juuan alueen välitystoiminnasta. Lieksan toimistolla päivystämme aina keskiviikkoisin klo 9.30-16:00, tule tapaamaan meitä paikan päälle.

OP Kodissa kotisi on taitavissa käsissä ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Meillä kohteet kuvataan aina laadukkaasti ja kuvien jälkikäsittely tapahtuu yhteistyökumppanimme toimesta. Saat halutessasi myös 360 virtuaalikuvauksen kohteelle, joka auttaa asiakkaitamme tutustumaan kohteeseen paremmin. Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Y-tunnus 0595450-8