Kiinteistönvälitys Tampere

Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Tampere
Toimitilat
Uudisasunnot
Vuokravälitys

Tampere

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP-Kiinteistökeskus Tampere palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokeneet ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme auttavat unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Olit sitten myymässä asuntoasi tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!    

Valitessasi meidän kumppaniksi kiinteistönvälitykseen, kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.    

Paikallisena välitystoimijana tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme. Palvelemme sinua Tampereella ja ympäristökunnissa; toimipisteemme löydät Hämeenkadulta Tampereelta sekä Kangasalta. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut sekä stailaukset, siivoukset, remontit ja muutot.      

OP-Kiinteistökeskuksessa kotisi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren kiinteistönvälitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP-Kiinteistökeskuksessa!