Kiinteistönvälitys Tampere

Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Tampere
Toimitilat
Uudisasunnot
Vuokravälitys

Tampere

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Uudisasunnot

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistönvälitystä Tampereella ammattitaidolla

Etsitkö uutta kotia Tampereella tai haluatko myydä nykyisesi? OP-Kiinteistökeskus Tampere palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokeneet ja pystyvät kiinteistönvälittäjämme Tampereella ovat avuksi unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Tampereella. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme naapurustosi kuin omat taskumme. Tämä on olennaista, sillä Tampereella asuntokaupat vaativat vankkaa ammattitaitoa.

OP-Kiinteistökeskuksessa kotisi on osaavissa käsissä. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan Tampereen OP-Kiinteistökeskuksessa!

Asuntojen myynnin ja oston lisäksi lisäksi palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Samasta paikasta saat sujuvasti myös Osuuspankin rahoitus- ja vakuutuspalvelut sekä asuntojen stailaukset, siivoukset, remontit ja muutot.

Olit sitten myymässä tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen! Kiinteistönvälitys Tampereella on taitolajimme ja yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut saman katon alla. OP Tampereen omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimi- ja vuokravälityspalkkiosta). Voit myös omistaja-asiakkaana käyttää OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskus Tampereen palkkioiden maksamiseen. Lisätietoa löydät palveluhinnastostamme.