Kiinteistönvälitys Salo

Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Me vastaamme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei Sinun asiakkaana tarvitse kantaa huolta asiasta. Sinä, asunnon myyjä, ostaja tai vuokraaja olet meille kaikista tärkein. Tämän me lupaamme ja se näkyy tutkitusti toiminnassamme!

Me kaikki myymme juuri Sinun asuntoasi. Meiltä saat seitsemän välittäjän kontaktit käyttöösi. Meiltä löytyy vuosikymmenten ja tuhansien kauppojen kokemuksella varustettuja sekä uusia ja innokkaita ammattitaitoisia välittäjiä. Meitä kaikkia yhdistää kuitenkin halu kokeilla ja innostua uusista tavoista toimia juuri sinun eduksesi Meillä lähes kaikilla on LKV-tutkinto ja lisäksi yrityksestämme löytyy kaupanvahvistajia ja kiinteistöjen arvioitsijoita.

Asunnon oikea ja paikalleen osuva hinnoittelu on tärkeä palanen onnistunutta asuntokauppaa sekä keskeinen osa ammattitaitoamme. Meidän hintanäkemyksemme perustuu lukuisiin kauppoihin ja antamiimme asunnon hinta-arvioihin sekä vankkaan paikallistuntemukseen.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Haluamme olla jatkossakin Salon alueen markkinajohtaja!

Tuorein palvelumme Salossa on valokuvausjärjestely ”Tunnin stailaus”,– kysy lisää kiinteistönvälittäjiltämme. Käytämme myyntikohteissamme aina ammattivalokuvaajia - hyvä kuva myy ja tuo eniten ostajia kotiisi.

Asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuudet ja moninaiset digitaalikanavat tuovat merkittävästi parempaa kohdenäkyvyyttä perinteisten markkinointikeinojen lisäksi. Lupaamme, että myynnissä olevat kohteemme saavat kattavan ja laaja-alaisen kokonaisnäkyvyyden!

Toimistomme ovat Salossa, Somerolla ja Forssassa. Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alla!

Ota yhteys, oletpa asunnon myyjä tai ostaja, tehdään yhdessä kodinvaihtosi markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi! Välityspalkkiomme Salossa on 3,95 % (sis alv) asunnon velattomasta hinnasta, minimissään 2.600 €. Välityspalvelun hinnasta ja sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme. Alennus ei koske vähimmäispalkkiota. Omistaja-asiakkaana voit käyttää myös OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen.

Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen !