Kiinteistönvälitys Forssa

Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Me vastaamme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei Sinun asiakkaana tarvitse kantaa huolta asiasta. Sinä asiakkaana, olet meille kaikista tärkein. Tämän me lupaamme ja se näkyy tutkitusti toiminnassamme!

Me kaikki välittäjät myymme juuri Sinun asuntoasi. Meiltä saat kolmen välittäjän kontaktit käyttöösi. Meiltä löytyy pitkällä kokemuksella varustettuja innokkaita ammattitaitoisia välittäjiä. Meitä kaikkia yhdistää halu kokeilla ja innostua uusista tavoista toimia juuri sinun eduksesi Meillä kaikilla on LKV-tutkinto ja lisäksi yrityksestämme löytyy kaupanvahvistajia ja kiinteistöjen arvioitsijoita. Asunnon oikea ja paikalleen osuva hinnoittelu on tärkeä palanen onnistunutta asuntokauppaa sekä keskeinen osa ammattitaitoamme. Meidän hintanäkemyksemme perustuu lukuisiin kauppoihin ja antamiimme asunnon hinta-arvioihin sekä vankkaan paikallistuntemukseen.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Haluamme olla jatkossakin Forssan, Tammelan ja Jokioisten alueen markkinajohtaja! Käytämme myyntikohteissamme ammattivalokuvaajia - hyvä kuva myy ja tuo eniten ostajia kotiisi.

Asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuudet ja moninaiset digitaalikanavat tuovat merkittävästi parempaa kohdenäkyvyyttä perinteisten markkinointikeinojen lisäksi. Lupaamme, että myynnissä olevat kohteemme saavat kattavan ja laaja-alaisen kokonaisnäkyvyyden!

Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alla! Ota yhteys, oletpa asunnon myyjä tai ostaja, tehdään yhdessä kodinvaihtosi markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi! Välityspalkkiomme Forssan alueella on 4,96 % (sis alv) asunnon velattomasta hinnasta, minimissään 2.600 €. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme. Alennus ei koske vähimmäispalkkiota. Omistaja-asiakkaana voit käyttää myös OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen.

Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen !