Matkapuhelin: 044 7701 330 leevi.nareharju@op.fi

Leevi Näreharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Matkapuhelin: 044 7701 330 leevi.nareharju@op.fi

Moi!

Vuonna 2021 sain tehdä 53 asuntokauppaa, myin sekä pienempiä koteja että omakotitaloja, sijoitusasuntoja tai kesämökkejä unohtamatta. Samalla järjestelin asiakkaillemme myös vuokrakoteja. Asiantuntemusta on kertynyt laajalti erityyppisten kotien myymisestä.

Minulla on runsaasti asiakkaita, ja olen todella kiitollinen vuonna 2021 saamastani parhaasta asiakastyytyväisyydestä. Tykkään olla avuksi moninaisissa elämäntilanteissa kaikenikäisten ihmisten kanssa.

Kiinteistönvälittäjien nuorempaa sukupolvea edustaen minulle on luonnollista käyttää 2020-luvun kaikkia mahdollisia kanavia digitaalisesta kaupankäynnistä sosiaaliseen mediaan. Suunnitellaan sinulle sopiva ratkaisu, joskin yhtä lailla voimme päästä parhaaseen lopputulokseen perinteikkäisin hyviksi todetuin keinoin.

Myyntityöhön olen kasvanut vuosi vuodelta. Kokemusta on kertynyt kymmeneltä vuodelta, ja OP Kodissa olen neljättä vuotta. Urani on nousujohteinen, ja teen unelmatyötäni. Olen myös suorittanut LKV-tutkinnon.

Salon asuntomarkkinat ovat tuttu pelikenttä. Tässä mahtavassa kaupungissa on tullut asuttua lähes koko ikä.

Vapaa-aikani kuluu liikunnan parissa, varsinkin joukkuepelit kaveriporukassa vievät mennessään.

Kun mietit kotisi myymistä tai uuden kodin ostamista, niin ota yhteyttä. Hoidetaan homma yhdessä nykyaikaisella, tehokkaalla ja hyvällä meiningillä!

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO
Katso videoesittely

Asiakaspalautteet