Matkapuhelin: 044 7701 330 leevi.nareharju@op.fi

Leevi Näreharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Matkapuhelin: 044 7701 330 leevi.nareharju@op.fi

Mahtavaa, että olet siinä ja haluat tietää minusta lisää! Huolehdin kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei sinun tarvitse kantaa murhetta asiasta. Olen helposti lähestyttävä persoona ja minulle myyntityö on luontaista. Olen välitysalan monitaituri; olipa kohde suuri tai pieni, vanha tai uusi, osake tai kiinteistö, avullani tehdään kaikenlaisista asuntounelmista totta.

Kuuleman mukaan olen nopea liikkeissäni, ja ylpeä siitä. Tyylini tehdä työtä varmistaa sen, että pidän ahkerasti yhteyttä sekä myyjään että ostajaan. Olenkin ahkera ja tehokas tekijä. Jos jokin asia pohdituttaa sinua, vastaan kelloon katsomatta.

Sosiaalisen median rooli tämän päivän kiinteistönvälityksessä on merkittävä, hyödynnän sitä luontevasti. 2020-luvun laillistettuna kiinteistönvälittäjänä (LKV) käytän kaikkia mahdollisia uuden aikakauden digitaalisia työkaluja. Tämä helpottaa sinua ja tekee asunnonvaihdon vaivattomaksi. Toki halutessasi voimme hyödyntää myös muita hyviksi todettuja keinoja.

Myyntityöstä kokemusta on kertynyt jo yli kymmeneltä vuodelta, OP Kodissa olen viidettä vuotta. Urani on nousujohteinen, ja teen unelmatyötäni. Pidän siitä, että työ on monipuolista ja haastavaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Salon asuntomarkkinat ovat tuttu pelikenttä. Tässä mahtavassa kaupungissa on tullut asuttua lähes koko ikä.

Vapaa-aikani kuluu liikunnan parissa, varsinkin joukkuepelit kaveriporukassa vievät mennessään.

Ovatko asuntoasiat ajankohtaisia? Ota yhteyttä. Olen loistava valinta hoitamaan asuntosi myyntiä. Samalla saat kaikki kahdeksan välittäjää myymään asuntoasi. Me olemme asumisen ja kodin vaihtamisen asiantuntijoita.

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO

Asiakaspalautteet

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Lounaismaa Oy

Ota yhteyttä

Salo -
OP Koti Lounaismaa Oy
Vastaanottaja:
Leevi Näreharju
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.