Matkapuhelin: 044 7701 330 leevi.nareharju@op.fi

Leevi Näreharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Matkapuhelin: 044 7701 330 leevi.nareharju@op.fi

Moi!

2021 sain tehdä 53 asuntokauppaa, myin sekä pienempiä koteja että omakotitaloja, sijoitusasuntoja, kesämökkejä unohtamatta. Samalla järjestelin asiakkaillemme myös vuokrakoteja. Asiantuntemusta on kertynyt laajalti erityyppisten kotien myymisestä.

Minulla on runsaasti asiakkaita ja olen todella kiitollinen saamastani parhaasta asiakastyytyväisyydestä vuonna 2021. Tykkään olla avuksi moninaisissa elämäntilanteissa kaikenikäisten ihmisten kanssa.

Kiinteistönvälittäjien nuorempaa sukupolvea edustaen minulle on luonnollista käyttää 2020-luvun kaikkia mahdollisia kanavia digitaalisesta kaupankäynnistä sosiaaliseen mediaan. Suunnitellaan sinulle sopiva ratkaisu, yhtä lailla voimme päästä parhaaseen lopputulokseen perinteikkäin hyviksi todetuin keinoin.

Myyntityöhön olen kasvanut vuosi vuodelta. Kokemusta on kertynyt kymmeneltä vuodelta ja OP Kodissa olen neljättä vuotta. Urani on nousujohteinen ja teen unelma työtäni.

Salon asuntomarkkinat ovat tuttu pelikenttä, tässä mahtavassa kaupungissa on tullut asuttua lähes koko ikä.

Vapaa-aikani kuluu liikunnan parissa, varsinkin joukkuepelit kaveriporukassa vievät mennessään.

Kun mietit kotisi myymistä tai uuden kodin ostamista niin ota yhteyttä, hoidetaan homma nykyaikaisella, tehokkaalla ja hyvällä meiningillä!

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO

Asiakaspalautteet