Poninpiha 5, Pahkavuori, Salo

Velaton myyntihinta124 000 € Myyntihinta: 124 000 €
Käyttöönottovuosi1969
Pinta-ala
106 m2
4h, k, kph, s, 2 wc

Pihaan tullessa jo huomaa mistä tämä koti on tehty. Sisään astuessa tähän kotiin jo ovelta aistii mikä on tämän talon henki. Jokapäiväisen huolehtimisen jälki näkyy kaikkialla ja sen huomaa heti yhdellä silmäyksellä. Kotia voidaan vaalia ja hoivata niin monella eri tavalla. Täällä sitä on hoivattu suurella sydämellä ja rakkaudella kotiin.

Talo sopii tiloiltaan pienelle perheelle, mutta täyttää tarvittaessa myös 4 henkisen perheen vaatimukset. Kodissa tarvittavat kolme makuuhuonetta, reilunkokoinen olohuone, päivitetty keittiö sekä toimivat pesutilat pukuhuoneella. Pesutiloista pukuhuoneen kautta ja keittiöstä käynti ulos suojaisalle takapihalle, jossa terassi etelä-/länsisuuntaan. Talon yhteydessä lisäksi autotalli ja päädyssä varasto. Rakennus lämpiää öljyllä. Tekniset tilat ovat kellarissa.

Taloa remontoitu vuosien saatossa mukavasti, mm. ulkolaudoitus ja kv-putket on uusittu, ilmalämpöpumppu asennettu, keittiön kaapin ovet uusittu, öljysäiliö puhdistettu/pinnoitettu, kattila vaihdettu, peltikatto maalattu, salaojat osittain korjattu.

Matkaa Salon torille ja keskustan palveluihin noin 2 km. Lähin kauppa n. 800 m. Koulut ja päiväkodit kohtuullisella etäisyydellä. Salon urheilupuisto harrastusmahdollisuuksineen 1 km. Urheilupuistossa tennishalli, jäähallit, uimahalli, jalkapallokentät, ratsastus, golf, monitoimihalli keilaratoineen...Juna- ja linja-autoasema n. 2,5 km.

Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Petri Nieminen Puh 044 770 1334 petri.nieminen@op.fi Myös muut kuusi välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä.

Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
581487
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Poninpiha 5, 24100 SALO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
4h, k, kph, s, 2 wc
Asuinpinta-ala
106 m2
Kokonaispinta-ala
157 m2
Käyttöönottovuosi
1969
Yleiskunto
Hyvä
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
124 000,00 €
Kiinteistövero
207,65 €/v

Lämmitys: Öljyä kulunut n.1000 l/v. Sähkö: n. 4000 kWh/v . Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: Jäteastian tyhjennyskertojen mukaan. Kiinteistövero: 207,65 €/v. . Lämmitysöljyä kulunut n. 1000 l/ vuosi Sähkön kulutus noin 4000 kWh/vuosi. Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan. Puhtaanapito jäteastian tyhjennyskertojen mukaan. Kiinteistövero 207,65 €/vuosi. (-23) Tonttivuokra 524,13 €/vuosi Valokuitu ja kaapeli-tv sopimuksen mukaan. Esitetyt kulutus- ja kustannustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti/teräs.

Pesutilat

Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: Seinät tapetti/välitila kaakeli. Lattia laminaatti. Olohuone: Seinät tapetti. Lattia parketti. Makuuhuone 1: Seinät tapetti. Lattia muovimatto. Makuuhuone 2: Seinät tapetti. Lattia muovimatto. Makuuhuone 3: Seinät tapetti. Lattia muovimatto. Sauna: Seinät paneeli. Lattia laattaa. Kylpyhuone: Seinät paneeli. Lattia laattaa. Eteinen: Seinät maalattu. Lattia muovimatto. Wc: Seinät kaakeli. Lattia laattaa.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Puurunkoinen, paneeliverhous.
Kattotyyppi
Pulpetti
Kattomateriaali
Pelti. Peltikatto maalattu 2019.
Lämmitysjärjestelmä
öljy. Kattila uusittu 2005.
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoima
Energialuokka
E 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Laadittu 18.7.2024

Tehdyt korjaukset

Ikkunoita uusittu 1990- ja 2000-luvulla. Kattilan vaihto 2005, ulkolaudoituksen uusiminen 2012, kv-putket 2013, ilmalämpöpumppu 2013, autotallin ovi 2015, Keittiön kaapin ovet 2017, öljysäiliön puhdistus/pinnoitus 2017, peltikaton maalaus 2019, salaojan korjaus 2020, pihanpuoleisen ulko-oven vaihto 2022.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
750 m2
Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Salon Kaupunki p. 02 7781
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2070
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
200 m2

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Matkaa Salon torille ja keskustan palveluihin noin 2 km. Lähin päivittäistavarakauppa n. 800 m. Koulut ja päiväkodit kohtuulisella etäisyydellä. Salon urheilupuisto harrastusmahdollisuuksineen 1 km etäisyydellä. Urheilupuistossa tennishalli, jäähallit, uimahalli, jalkapallokentät, ratsastus, golf, monitoimihalli keilaratoineen...Juna- ja linja-autoasema n. 2,5 km. Koulut: Lähin ala-aste Keskustan koulu n.1 km, lukio 2,5 km, muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Lähimpään päiväkotiin n. 2 km. Mainio sijainti kohtuullisella etäisyydellä Salon keskustan palveluista ja kaupungin tarjoamista harrastusmahdollisuuksista. Koulut ja nuorison harrastukset kävely-/pyörämatkan etäisyydellä. Kiinteistö sijaitsee rauhallisella valmiiksi rakennetulla omakotitaloalueella.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Salo OP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7, SALO

010 256 1310 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!