Kohteessa esittely ke 11.9. klo. 17:00 - 17:30.
Esittelijä:Markku Peikola, 0400 745272, markku.peikola@op.fi

Suokukantie 4 B, Perniö, Salo

Velaton myyntihinta 88 000 € Myyntihinta: 88 000 €
Käyttöönottovuosi 1987
Pinta-ala
68,5 m2
2h + k + s

Kauniisti remontoitu koti Perniössä!

Kauttaaltaan viimeisen vuoden aikana remontoitu 68,5 neliön suuruinen paritalohuoneisto hyvällä paikalla Melassuon alueella. Tässä muuttovalmiissa huoneistossa on uusittu mm. keittiö, kylpyhuone, pintamateriaalit ja sähköpatterit.

Huoneisto käsittää 2h+k+s+kph+vh. Huoneiston tilaratkaisu on onnistunut. Keittiö ja olohuone muodostavat avaran yhtenäisen kokonaisuuden, josta käynti takapihan terassille. Makuuhuoneen vierellä on vaatehuone. Oma sauna löytyy myös.

Huoneiston remontissa on materiaalit valittu hyvällä silmällä. Harmaan sävyinen uusi ja iskemätön keittiö jstuu mainiosti huoneiston vaaleaan värimaailmaan.

Viihtyisällä ja suojaisalla puistoalueeseen rajoittuvalla takapihalle on rakennettu reilun kokoinen terassi, jossa kelpaa grillailla ja nautti kesästä. Huoneiston sisäänkäynnin edusta on kivetty.

Rakennus on sijoitettu tontille niin, että molemmilla puolilla on käytössään mukavasti piha-alueita niin talon takana, edessä kuin sivullakin. Vehreällä pihalla on nurmikkoa, istutuksia, puita ja penstaita. Etupihalla huoneistojen autotallit ja varastot erottavat fiksusti sisäänkäynnit toisistaan.

Huoneistosta löytyy myös ilmalämpöpumppu ja valokuituliittymä on valmiina.

Sijainti Perniön Melassuolla on mitä mukavin. Perniön keskustan palveluihin on n. 1,5 km ja kouluihin vain reipas 1 km. Alueen upeat ulkoilumaastot ja liikuntahalli ovat vain muutaman sadan metrin päässä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Muista tutustua myös 3D-esitykseen.

Varaa oma esittelyaikasi paikan päälle. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika 0400 745272 tai sähköpostilla markku.peikola@op.fi.

Myös kaikki muut kuusi kiinteistönvälittäjäämme ovat apunasi tämän kodin myynnissä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    580019
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Suokukantie 4 B, 25500 PERNIÖ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + k + s
    Asuinpinta-ala
    68,5 m2
    Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k+s.
    Kokonaispinta-ala
    68,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1987
    Kerros
    1/-
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Puistonäkymä eteläsuuntaan.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    88 000,00 €
    Neliöhinta
    1 284,67 €

    Sähkölämmitys . Asunto-osakeyhtiössä ei peritä hoitovastiketta. Yhteiset kulut kuten kiinteistövero, talon vakuutus ja jätehuollon perusmaksu maksetaan puoliksi osapuolten kesken. Vuonna 2024 on puoliosuuden kiinteistövero n.170 €, jätehuoltoperusmaksu n.30€, vakuutus n. 310 €. Vesimaksun osalta maksetaan ennakkoa kolmen kuukauden välein Salon kaupungin vesilaitokselle ja tasataan kerran vuodessa todellisen kulutuksen mukaan. Sähkön osalta omat mittarit. Jokainen tekee oman sähkösopimuksen. Sähkölämmitys, nykyisellä asukkaalla kulunut sähköä n. 6000kWh/v (lämmitys ja käyttösähkö). Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiö uusittu v. 2024. Varusteina sähköliesi (2020), liesituuletin (aktiivihiili 2024), kaapistot (Zacus 2024), kiinteät valaisimet. Astianpesukoneelle paikka- ja liitäntä.

    Pesutilat

    Kylpyhuone uusittu täysin v. 2024. Varusteina suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, wc, paikka- ja liitäntä pesukoneelle, lattialämmitys sekä kiinteät valaisimet. Saunassa sähkölämmitteinen kiuas. Kylpyhuoneen remontin yhteydessä uusittu myös saunan lattialaatoitus ja asennettu uusi lämminvesivaraaja lauteiden alle.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Asuintiloissa lattiat vinyylilankkua ja seinät pääosin tapetoitu, eteinen maalattu. Kylpyhuone kokonaan laatoitettu. Saunassa seinät paneloitu ja lattia laattaa.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Perniön Karpalomäki
    Isännöitsijä
    Ei ulkopuolista isännöintiä.
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, valokuituliittymä on, vaatii aktivoinnin.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko, pääosin tiiliverhoilu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Ilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Kylpyhuone lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen plus huippuimuri kylpyhuoneesta.
    Energialuokka
    E 2018

    Tehdyt korjaukset

    Lisätty puhallusvillaa yläpohjaan. Asunnon remontit: Edellisen omistajan aikana vuoden 2010 jälkeen rakennettu terassi ja asennettu ilmalämpöpumppu sekä asennettu sälekaihtimet. Nykyisen omistajan aikana 2020 varasto remontoitu ja laitettu kivetys etupihalle, v. 2023-2024 kaikki asunnon lattiamateriaalit ja seinämateriaalit (ei sauna) uusittu, kylpyhuoneremontti nykyaikaisin vesieristein, asennettu uudet vesikalusteet wc-istuin, peili-ja allaskaapit, huoneiston osalta uusittu käyttövesiputket ja myös viemäriputkia, asennettu huippuimuri kylpyhuoneen osalta, lämminvesivaraaja uusittu, keittiökaapistot uusittu, liesituuletin uusittu, sisäovia osin uusittu, korvausilmaventtiilejä asennettu sekä poistettu väliseinä keittiön ja olohuoneen väliltä. Tehdyistä korjauksista saatavissa erillinen liite kiinteistönvälittäjältä.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Ulkomaalauksia varmasti tulossa lähitulevaisuudessa.

    Tontti ja kaavoitus

    Kaavoitus
    Asemakaava. Salon kaupunki, p. 02 778 5105

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Perniön keskustan palvelut n. 1,5 km ja S-market, S-rauta ja ABC alle 2 km. Salon keskustan runsaaseen palvelutarjontaan matkaa n. 24 km ja Tammisaareen n. 37 km. Koulut: Esikoulu ja ala-aste n. 1,4 km, yläste ja lukio n. 1 km. Ammattioppilaitos Salon keskusta-alueella. Päiväkoti: n. 2,2 km. Melassuon upeat ulkoilumahdollisuudet, kuten pururadat, talviset hiihtoladut, luistelumahdollisuudet ja liikuntahalli lähellä, matkaa vain n. 400 m. Liikuntahallista löytyvät mm. liikuntasali, kuntosali, voimistelu- ja tanssisali sekä kokoustila ja kahvio. Teijon kansallispuiston ulkoilureiteille ja Mathildedalin upeaan ruukkikylään ravintoloineen ja palveluineen matkaa n. 18 km. Teijolta löytyy myös esim. 18-reikäinen golf-kenttä sekä laskettelukeskus. Liikenneyhteydet: Linja-autoliikennettä päivittäin Perniön ja Salon välillä.

    Lisätiedot

    Vapautuu heti. Ruohonleikkuri sisältyy kauppaan. Asunto-osakeyhtiössä on tehty erillinen vastuunjakosopimus, jossa on määritetty erilaisten remonttien/uusimisten jakautumista osakkaiden ja asunto-osakeyhtiön välillä. Sopimus saatavissa kiinteistönvälittäjältä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!