Kauristie 15, Lammi, Somero

Velaton myyntihinta80 000 € Myyntihinta: 80 000 €
Käyttöönottovuosi1986
Pinta-ala
127 m2
K, oh, 3mh, 2wc, ph, s, et, aulahuone, tk

Myynnissä suositulla Lamminniemen asuinalueella helmikuussa 2023 kuntotarkastettu asuintalo.Talon lämmityksessä käytössä myös vuolukivitakka/leivinuuni ja puuhella. Huonetiloina mm. kolme makuuhuonetta, 2 wc:tä. Valokuituliittymällä onnistuvat etätyötkin sujuvasti. Lähellä leikkipuistoalue ja Someronjoki. Pihapiirissä autotalli/varastorakennus kellaritilalla, tontin koko 780 m2. Tämä koti vapautuu uusille omistajille nopeasti.Tervetuloa tutustumaan ja tekemään kaupat.

Someron keskustan monipuoliset palvelut kuten elintarvike- ja erikoisliikkeet, hyvä kirjasto n. 2 - 3 km etäisyydellä. Paljon liikuntapaikkoja mm. uimahalli, jäähalli, keilahalli, tennishalli ja monitoimihalli. Hevosharrastuskeskukseen matkaa n. 4 km. Kulttuuritapahtumia, tanssilavoja jne! Kirkkojärven uimarannalle ja veneenlaskupaikalle n.3 km. Lähellä hyvä Havuharjun pulkkamäki ja laavu sekä Kuntoportaat! Somero Opistossa kursseja ja luentoja.

Liikenneyhteydet Bussiasemalle n. 2,5 km Koulut Alakoulu, yläkoulu ja lukio n. 2,5 - 3 km päässä Päiväkoti Kaksi päiväkotia n. 2,5 km etäisyydellä, Lamminiemen alueella leikkipuisto ja myös päivähoitopaikka. Pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa! Hki n. 105 km, Tku n. 90 km, Tre n. 125 km, Salo n. 36 km Forssaan n. 30 km, Tre n. 125 km.

Ylläty Somerosta ja katso lisää Someron Maaseutu- ja Kulttuurikaupungista www.somero.fi, http://www.yllättäväsomero.fi/ sekä linkistä https://www.facebook.com/pg/VisitSomero/videos/?ref=page_internal

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
580338
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Kauristie 15, 31400 SOMERO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
K, oh, 3mh, 2wc, ph, s, et, aulahuone, tk
Asuinpinta-ala
127 m2
Talon huoneistoala 127 m2. Rakennuspiirustusten mukaan alakerran kerrosala 89,1m2 ja yläkerta 56,43, eli asuinrakennuksen kerrosala yhteensä 145,5m2
Kokonaispinta-ala
127 m2
Käyttöönottovuosi
1986
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
80 000,00 €
Kiinteistövero
242,54 e/v. 2024

Lämmitys: polttopuita tarpeen mukaan. Sähkö: v. 2024 kulutusarvio 5103 kWh. HUOM! Ei asuta! . Vesi ja jätevesi: Perusmaksut + kulutus. Puhtaanapito: LHJ-perusmaksu + sopimusasia jätehuollon kanssa. Tiemaksut: ei ole. Kiinteistövero: 242,54 e/v. 2024. . Talon aivan ajantasaisia asumiskustannuksia ei ole tiedossa. Ollut noin 5 vuotta asumattomana; peruslämpö ollut päällä. Kaupungin hulevesimaksu. Asumiskustannuksiin vaikuttavat asukasmäärä, käyttöaste ja omat kulutustottumukset. Nuohous tehty vuosittain. Asumisajan sähkökulutuksesta ei tarkkaa tietoa, ollut asumattomana noin 5 vuotta. Pieni peruslämpö päällä talvisin ja käyty myös lämmittämässä takkaa.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi noin 6 v. sitten uusittu, keraaminen liesi, liesituuletin liesituuletin MUH;Ilmanvaihdon ohjaus osasta taloa, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc alakerrassa ja yläkerrassa, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys pesuhuoneessa, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Vaatehuone, varasto/autotalli/kellari

Materiaalit

Keittiö: muovimatto, tapetti. Olohuone: parketti, tapetti. Makuuhuone 1: muovimatto, tapetti (neljä kaappia). Makuuhuone 2: Yläkerta: muovimatto, tapetti. Makuuhuone 3: Yläkerta:muovimatto, tapetti. Sauna: klinkkeri, paneli. Kylpyhuone: klinkkeri, kaakeli (lattialaattoja kulmassa halki). Eteinen: muovimatto, tapetti (keskuspölynimuri, kaapistot). Wc: Alakerta: klinkkeri, kaakeli. Yläkerta aula: muovimatto, tapetti (ovi parvekkeelle). Wc yläkerta: muovimatto, muovipinnoite.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Puurunko, tiilivuoraus.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Profiilipelti. Eteläpuolen kate uusittu noin 11 vuotta sitten. Aluskatetta korjattu teippaamalla maaliskuussa 2023. Harjapellin tiivisteen asennus tehty syyskuussa.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Lisäksi vuolukivileivinuuni/takka ja puuhella. Nuohottu vuosittain.
Lämmönjakojärjestelmä
Muu
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen ilmanvaihto. Liesituuletin, jonka kautta osassa taloa on koneellinen poisto.
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Myyjän velvoite teettää.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
780 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Lisätietoa käyttövedestä
Someron Vesihuolto Oy
Viemäri
Kyllä
Lisätietoa viemäristä
Someron Vesihuolto Oy
Jätevesihuolto
Kunnan.
Jätevesi-selvitys tehty
Ei

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Someron keskustan monipuoliset palvelut kuten elintarvike- ja erikoisliikkeet, hyvä kirjasto n. 2 - 3 km etäisyydellä. Paljon liikuntapaikkoja mm. uimahalli, jäähalli, keilahalli, tennishalli ja monitoimihalli. Hevosharrastuskeskukseen matkaa n. 4 km. Kulttuuritapahtumia, tanssilavoja jne! Kirkkojärven uimarannalle ja veneenlaskupaikalle n.3 km. Lähellä hyvä Havuharjun pulkkamäki ja laavu sekä Kuntoportaat! Somero Opistossa kursseja ja luentoja. Koulut: Alakoulu, yläkoulu ja lukio n. 2,5 - 3 km päässä. Päiväkoti: Kaksi päiväkotia n. 2,5 km etäisyydellä, Lamminiemen alueella leikkipuisto ja myös päivähoitopaikka. Pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa! Hki n. 105 km, Tku n. 90 km, Tre n. 125 km, Salo n. 36 km Forssaan n. 30 km, Tre n. 125 km. Ylläty Somerosta ja katso lisää Someron Maaseutu- ja Kulttuurikaupungista www.somero.fi, http://www.yllättäväsomero.fi/ sekä linkistä https://www.facebook.com/pg/VisitSomero/videos/?ref=page_internal. Liikenneyhteydet: Bussiasemalle n. 2,5 km

Lisätiedot

Ostajalle varainsiirtovero 3 %, puolet kaupanvahvistusmaksusta, lainhuudatuskulut. Energiatodistusta ei ole teetetty, ei tehty Asbestikartoitusta. Kuntotarkastus on tehty 9.2.2023.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Somero OP Koti Lounaismaa Oy

Joensuuntie 11, SOMERO

+358 10 25 61292 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!